Zavedeni mirisima, aromama i bojama, krenuli smo na novu gastronomsku turneju po Italiji, a najduže se zadržali u gradu u kojem je, pod budnim okom Vezuva, rođena Pizza Napolitana.
U Umbriji smo probali špagete alla norcina i crno-belu pinoccatu, Marcello Lunari otkrio nam je recept za špagete sa šampanjcem...
Već vam je, verujemo, i naslovna strana probudila sva čula. „La Cucina Italiana“ broj 3 čeka vas na kioscima!
Pročitajte još
Novogodišnja dekoracija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine kao iz najlepše bajke
Jelka Tamare Dragičević je prelepo ukrašena
22/12/2024
Saznajte višeNugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte više