Vreme kada je temperatura iznad 30. podeoka Celzijusove skale, a vi se još uvek nalazite u vrelom gradu, idealno je da sebi priuštite poslasticu koja će vas rashladiti.
Ova sladoled torta je jednostavna za pripremu, te će i oni s manje iskustva biti zadovoljni.
Sastojci:
1 kg šlaga
1l mineralne vode
2 pavlake
2 kutije mlevenog keksa
2 kutije zamrznutih malina
Priprema:
Šlag umutite s mineralnom vodom, a smesu podelite na tri dela. Jedan deo pomešajte s keksom i pavlakom, te oblikujte u kalupu za pečenje. U drugi deo dodajte maline, pa izlijte na prvu smesu, a u trećem delu ostavite samo šlag. Dobro ohladite i uživajte.
Pročitajte još
Novogodišnja dekoracija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine kao iz najlepše bajke
Jelka Tamare Dragičević je prelepo ukrašena
22/12/2024
Saznajte višeNugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte više