U Srbiji se tikvice najčešće jedu pohovane ili punjene, ali mogu biti i sjajne u salati – probajte i uverite se!
Sastojci:
Kašika maslinovog ulja
Pola kašičice rendane kore limuna
Kašika limunovog soka
Pola kašičice soli
Malo bibera
Tri zelene tikvice srednje veličine
50 grama feta sira
Priprema:
Za preliv u manjoj posudi pomešajte maslinovog ulje, rendanu koru limuna, limunov sok, so i biber.
Tikvicu oljuštite, a zatim je isecite dužinom na veoma tanke listove i poređajte na tanjir ili u neku posudu. Odozgo nalijte preliv, promešajte, a zatim odozgo stavite sir.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više