U milanskoj ulici Montenapoleone nastale su mnoge sitnice koje život znače sa čuvenom oznakom „made in Italy“. Među njima je i „La Cucina Italiana“.
Prestižni magazin nazivaju gastro „Biblijom“ jer je utabao put svim poznatim časopisima o uzbudljivom svetu hrane i njene pripreme.
„La Cucina Italiana“ osnovana je davne 1929. godine i od tog trenutka u korak prati svaku kulinarsku epohu. Devedeset godina nakon što je iz Via Montenapoleone krenula u pohod na svet, „La Cucina Italiana“ stiže i u srpske kuhinje.
Prestižni magazin između svojih korica skupio je sve što je potrebno za vrhunski užitak – autentične recepte, umetnost odabira i kombinovanja namirnica, Italiju sa svim svojim aromama, mirisima i ukusima, fotografije koje će vam oduzeti dah i probuditi apetit, i sve ostalo što ima veze sa gastronomskom planetom.
Sigurni smo da ćete poželeti da probate sve što smo vam pripremili i da ćete ovu malu kulinarsku enciklopediju čuvati u kućnoj biblioteci!
Pročitajte još
Novogodišnja dekoracija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine kao iz najlepše bajke
Jelka Tamare Dragičević je prelepo ukrašena
22/12/2024
Saznajte višeNugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte više