U milanskoj ulici Montenapoleone nastale su mnoge sitnice koje život znače sa čuvenom oznakom „made in Italy“. Među njima je i „La Cucina Italiana“.
Prestižni magazin nazivaju gastro „Biblijom“ jer je utabao put svim poznatim časopisima o uzbudljivom svetu hrane i njene pripreme.
„La Cucina Italiana“ osnovana je davne 1929. godine i od tog trenutka u korak prati svaku kulinarsku epohu. Devedeset godina nakon što je iz Via Montenapoleone krenula u pohod na svet, „La Cucina Italiana“ stiže i u srpske kuhinje.
Prestižni magazin između svojih korica skupio je sve što je potrebno za vrhunski užitak – autentične recepte, umetnost odabira i kombinovanja namirnica, Italiju sa svim svojim aromama, mirisima i ukusima, fotografije koje će vam oduzeti dah i probuditi apetit, i sve ostalo što ima veze sa gastronomskom planetom.
Sigurni smo da ćete poželeti da probate sve što smo vam pripremili i da ćete ovu malu kulinarsku enciklopediju čuvati u kućnoj biblioteci!
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više