Ova 2 horoskopska znaka čine najsavršeniji par: Tamara Dragičević i Petar Benčina su dokaz

Ova 2 horoskopska znaka čine najsavršeniji par: Tamara Dragičević i Petar Benčina su dokaz

Autor: | 02/07/2024

0

Ljubav Tamare Dragičević i Petra Benčine izgleda da je bila zapisana u zvezdama.

Glumački par već 12 godina važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a njihov odnos dodatno su oplemenila deca, ćerka Staša i sin Lazar, dok je treća sreća na putu.

Priča jednog od najskladnijih parova na javnoj sceni počela je na Novom Beogradu 2011. godine kada je “pao” prvi poljubac.

Pet godina kasnije venčali su se na Adi Bojani, gde su se okupili njihovi najbliži, a  ne treba preskočiti ni filmski trenutak kada je Benčina zaprosio svoju dragu u čamcu oko ostrva Korčula na Hrvatskom primorju.

Instagram

 

– Sila privlačenja koja ne može da se ignoriše. U našem slučaju duga šetnja na +40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama – napisala je Tamara na svom profilu na Instagramu jednom prilikom kada je opisala prvi susret sa Petrom.

Pročitajte: Tamara Dragičević na letovanju sa porodicom - Kupaći iz dva dela i stomak u prvom planu

Kakva je to sila privlačnosti? Ako pitate astrologe, ona se krije u horoskopskim znacima njih dvoje, koji su kompatibilni i gotovo savršen spoj u Zodijaku.

Tamara je Ovan, Petar je Strelac u horoskopu.

Ovan i Strelac idealan spoj

Hemija između Ovna i Strelca se oseti na prvi pogled. Oni će odmah imati snažnu fizičku vezu, koja će biti sve intenzivnija kako budu pokazivali jedno drugom zajedničke vrednosti i osobine.

Instagram/tamaradragicevic

 

Ovan i Strelac će se jako zabavljati idući na sastanke, isprobavajući nove stvari i zajedno istražujući nova mesta. Oni dele mnogo osobina, uključujući ljubav prema avanturama, smisao za humor i često jedno drugom donose pozitivnu energiju i entuzijazam u život, ljutnja kod njih ne postoji, piše portal yahoo.com.

Ovo može biti ljubavna veza na nivou srodne duše.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti