Ovako izgleda žena posle 3 carska reza: Bogdanin kupaći kostim rezervisan samo za mame sa malom decom

Ovako izgleda žena posle 3 carska reza: Bogdanin kupaći kostim rezervisan samo za mame sa malom decom

Autor: | 02/08/2024

1

Kupaći kostim Bogdane Ražnatović savršen za mame sa malom decom

Bogdana Ražnatović je sredinom maja na svet donela trećeg dečaka kome su Veljko i ona dali ima Isaija.

Bebicu smo imali prilike da vidimo u naručju oca samo jednom, dok smo neodoljivog Krstana i najstarijeg Željka videli mnogo više puta na društvenim mrežama svih članova porodice Ražnatović.

S obzirom na to da se treći put porodila carskim rezom, doktori su savetovali Bogdani i Veljku da imaju još samo jedno dete.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, Ražnatović je u nedavnoj velikoj ispovesti istakao da Bogdana po savetu lekara sme još jednom da ostane trudna, što će biti četvrti put, jer bi sve drugo bilo rizično.

- Ona će sada treći put ići na carski rez i mi možemo još jedno dete da imamo. Fizički, ona ne bi smela više da ostaje trudna, tako da... - rekao je Veljko.

- Nismo znali šta je, kako je Bog rekao tako je i bilo. Ja se nadam da će četvrto... Mislim, mi ćemo sad malo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom... - rekao je Veljko kroz smeh.

Pročitajte: Veljko i Bogdana na Vidovdan krstili sina - Dragi naš Isaija, veliki te posao čeka...

Nakon dva meseca od porođaja, na društvenim mrežama pojavila se fotografija Bogdane Ražnatović u kupaćem kostimu, gde je sa prijateljicom pozirala i gotovo sve iznenadila savršenim izgledom.

 

bogdanaraznatoviiic/instagram

 

I nakon tri carska reza Bogdana izgleda savršeno, a model kupaćeg kostima definitivno je rezervisan samo za mame sa malom decom, jer je udoban i praktičan.

Komentari (1)

Loading
Lucija 16:34 05.08.2024
Odgovori

To je jako lijepo,ali sada bi se trebala malo od porođaja odmarati.Ali moram kritikovati osobu koja joj je napravila ovakve usne od kojih se jadna jedva nasmije.Skroz ima izobličeni osmijeh,to je jednostavno grijeh,da od onakve prirodno lijepe žene postane izobličena i bezlična .Sa tim usnama od najljepše u porodici Ražnjatović postala je najružnija.Draga ženo,nemoj više stavljati filere u usne,vrati se na svoje prirodne i budi opet najljepša.Zločin je to tko joj to radi i tko joj daje savjete.Pa zar nema oči.?

hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još