Danijela gradila, sada Hana uživa sa ćerkom, zavirite u porodični dom Petra Graša

Danijela gradila, sada Hana uživa sa ćerkom, zavirite u porodični dom Petra Graša

Autor: | 04/08/2024

0

Dom Petra Graša i Hane Huljić trenutno je u fazi poslednjih priprema pred dolazak novog člana porodice koji stiže sa prvim danima jeseni.

Ćerka Tončija Huljić sa mezimicom Albom uživa u porodičnom domu u centru Splita dok pevač ima zakazane nastupe celog leta širom regiona.

Antonio Ahel/ATA images

 

Godine 2022. Hana se odselila iz roditeljskog doma, ali ne daleko, već samo nekoliko stotina metara jer su Petar Grašo i porodica Huljić godinama živeli u komšiluku.

- Kuće su nam na 300 metara udaljenosti, pa su Grašo i Hana često kod nas, kao i mi kod njih - rekao je svojevremeno Tonči Huljić za RTL Exkluziv.

Prostrani porodični dom Petra Graša i njegove supruge okružen je drvećem, te ima mnogo prirodne hladovine u dvorištu.

Pročitajte: „Ja sam srećan čovek“ - Petar Grašo otkrio pol drugog deteta, u porodicu uskoro stiže...

Lepa kuća nalazi se u blizini starog Hajdukovog placa, u samom srcu dalmatinskog grada, a opasana je velikim zidinama i dobro skrivena od znatiželjnih pogleda.

Poznato je da je Petar ovde živeo čak dve decenije sa bivšom izabranicom Danijelom Martinović, a kada su se razišli, ubrzo je na istom mestu svio porodično gnezdo sa 15 godina mlađom koleginicom.

Njihovu oazu mira i sreće uskoro će ulepšati dolazak dugo iščekivanog dečaka kome se najviše raduje starija sestra Alba, koja već sada pokazuje sklonost ka muzici.

printscreen / google maps

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Mario Poje/Boško Karanović

Slične Vesti