Uloži u novu karijeru - prijavi se za Cubes IT School učionicu uz 600 evra uštede!

Uloži u novu karijeru - prijavi se za Cubes IT School učionicu uz 600 evra uštede!

Autor: | 05/08/2024

0

U današnje vreme, kada internet nudi bezbroj mogućnosti za učenje, važno je odabrati pravo mesto koje će ti pružiti ne samo znanje, već i podršku. Iako online kursevi mogu biti veoma kvalitetni, često nam je potrebno da učimo uživo, da imamo predavača koji nas vodi kroz gradivo i kolege sa kojima možemo razmenjivati ideje i iskustva.

Zbog svega toga, Cubes School pored online pristupa koji neguju poslednjih godina, ne odustaje ni od ponude kurseva u učionici, gde možete osetiti pravi duh zajedništva i imati neposrednu interakciju sa stručnjacima iz industrije.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI U CUBES ŠKOLI

1. Cubes School se ponosi svojim iskusnim predavačima koji su stručnjaci u svojim oblastima. A kako su naši kursevi osmišljeni da vam pruže ne samo teorijsko znanje, već i praktične veštine, predavači posvećeno prenose svoje znanje na polaznike.

i predavač u Cubes School, Marko Dragonjić ističe koje su to prednosti kurseva u učionici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cubes School (@cubesschool)

2. Mnogo praktičnih zadataka

Kroz praktičan rad i projekte, naši studenti stiču iskustvo koje ih priprema za realne izazove na poslu i stiču veštine koje su potrebne za uspeh u IT industriji. Naš pristup se fokusira na učenje kroz rad, što omogućava da se odmah primeni stečeno znanje.

3. Podrška i zajednica

Upisom u Cubes školu, postajete deo zajednice koja vas podržava i motiviše. Naši polaznici imaju priliku da se povežu sa kolegama, razmenjuju ideje i zajednički rešavaju probleme.

Do sada, veliki broj polaznika polaznika je uspešno završilo naše kurseve i započelo uspešne karijere u IT sektoru. Njihove priče o uspehu su naš najveći ponos i dokaz kvaliteta edukacije koju nudimo.

Vi možete biti sledeći!

@cubesschool 🌟 Da li znate da 90% programera u kompaniji Cubes čine bivši polaznici Cubes School? 🌟 Naši kursevi su osmišljeni da vas pripreme za rad u IT industriji, baš kao što su to učinili za Aleksandra, Draganu, Danila i mnoge druge. Kakva su bila njihova iskustva pogledajte na cubes.edu.rs ➡️ Naše priče #programiranje #it #programer #fyp #iskustvo ♬ original sound - Cubes School

Specijalna ponuda u avgustu - 30% popusta i rata od 116 eura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cubes School (@cubesschool)

Ove godine imamo dva otvorena kursa u učionici – Java Spring i QA kurs (Testiranje softvera).Ovi kursevi su među najtraženijima na tržištu rada, jer pružaju konkretne i praktične veštine koje su veoma tražene u mnogim kompanijama.

Pročitajte: Cubes School test - da li ste solo istraživač ili timski igrač?

Iskoristite specijalnu ponudu i prijavite se za jedan od ovih kurseva uz 30% popusta, čime možete uštedeti 600 evra. Takođe, omogućili smo plaćanje na rate od 116 evra, a za one koji žele da plate u celosti, odobravamo dodatnih 15% popusta.

Više o ovoj akciji i kako se prijaviti pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Cubes

Slične Vesti