Prodala vilu Novaku, pa sagradila hram: Zavirite u novi dom Elene Karaman, ovo se nigde ne može videti

Prodala vilu Novaku, pa sagradila hram: Zavirite u novi dom Elene Karaman, ovo se nigde ne može videti

Autor: | 19/08/2024

0

Dom Elene Karaman godinama se nalazi na obroncima planine Kosmaj, nedaleko od srpske prestonice.

Ipak, nakon razvoda od Jugoslava Karića ona je odlučila da njihovu dotadašnju oazu harmonije i mira proda najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću.

instagram/screenshot video, elena karaman

 

U neposrednoj blizini kupila je ogroman plac gde je sagradila novu kuću ili hram, kako ona to voli da istakne, gde su radovi konačno privedeni kraju.

Ona je odlučila da se izoluje od svih, pa je njena vila napravljena duboko u šumi, okružena samo drvećem.

Na Instagramu je sada objavila video-snimak i pokazala kako izgleda unutrašnjost zdanja koje je uredila po svojoj meri, a sve do sada ove detalje luks kuće nije pokazivala.

Dom Elene Karaman uređen je baš po njenoj meri

Dom Elene Karaman bez sumnje je nesvakidašnji, dominiraju svetli i neutralni tonovi, a kako joj je struka dizajn enterijera, nije ni čudo što se ovako dugo bavila sređivanjem unutrašnjosti.

- Moj dom... moj intimni hram. Enterijer treba da nosi pečat naše duše. On ne treba da bude savršen, već ogledalo našeg života i onoga što nosimo u sebi.

Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo često provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom.

Pročitajte: Stravična noć u domu Verice i Veljka, policija intervenisala, mogla se čuti samo jedna jeziva reč

Teme kao što su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji naročitom radošću, muzika, epoha koja ih posebno intrigira, to su moje smernice za rad.

Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga će generacije pisati svoje lične porodične legende - napisala je ona.

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još