Umesto masnih krofni i pogačica... Elena Georgiev krenula u prvi razred, užina koju je tata spremio izazvala haos na mrežama FOTO

Umesto masnih krofni i pogačica... Elena Georgiev krenula u prvi razred, užina koju je tata spremio izazvala haos na mrežama FOTO

Autor: | 03/09/2024

0

Poznati roditelji ispratili su juče svoje đake prvake u školu i ceo Instagram bio je preplavljen fotografijama mališana i ponekom suzom radosnicom.

Mlađa ćerka Vlada Georgieva takođe je krenula u prvi razred, a pevač je pun ponosa podelio prelep prizor iz škole. 

x.com/VladoGeorgiev

 

- Moja Elena je od danas đak prvak - napisao je Barba uz fotografiju preslatke devojčice koja sedi u klupi i neodoljivo podseća na oca, a gotovo nikom nije promakla i užina preslatke devojčice.

Naime, ona je sedeći u klupi držala jabuku u ruci, a na društvenoj mreži X, gde je i objavljena fotografija nizali su se brojni komentari, među kojima je bilo najviše pohvala na račun Elenine užine koju je otac spremio.

- Sve čestitke za preslatko biće koje jede jabuku, umesto masnog testa za užinu! Bravo, tata! - bio je jedan od komentara.

Pročitajte: Ako kažete da je Georgiev rođen u Herceg Novom, pogrešićete, verovali ili ne, u ličnoj karti piše ovaj grad

- Nemoj detetu te Apple stvari odmah u prvom razredu - našalio se jedan korisnik, dok su drugi poželeli sreću devojčici za polazak u prvi razred.

Popularni Barba godinama je u srećnoj vezi sa Milicom Samardžijom. Iako nikada nisu otišli kod matičara, to im nije bila prepreka da stvore skladnu porodicu i uživaju u ljubavi.

Prvu ćerku Sofiju dobili su 2016. godine, dok je mlađa Elena stigla na svet godinu i po kasnije.

‒ Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome kao roditelj uživam. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno.

Zorana Mandic/ATAImages

 

Gledate u sutrašnje ljude, to ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nisam primećivao dok nisam postao otac ‒ priznao je Vlado u jednom intervjuu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images