Tri sina, tri različita prezimena: Elena se pojavila na majčinoj reviji sa naslednicima, ne zna se koji je lepši

Tri sina, tri različita prezimena: Elena se pojavila na majčinoj reviji sa naslednicima, ne zna se koji je lepši

Autor: | 13/09/2024

1

Sinovi Elene Karaman napravili pometnju u Beogradu

Oproštajna modna revija legendarne kreatorke Verice Rakočević održava se večeras u Hangaru u Luci Beograd, gde će biti prikazana poslednja kolekcija pod imenom „Kazablanka”.

Boško Karanović

 

Na opšte oduševljenje prisutnih, Veričina ćerka Elena Karaman stigla u je u društvu tri prezgodna sina i gotovo da niko nije ostao ravnodušan na njihovo pojavljivanje.

Posle dužeg vremena Luka Mijatović, Matija Drašković i Simon Karić našli su se u javnosti sa mamom koja je oduvek važila za fatalnu ženu za kojom su muškarci gubili glavu.

Polje tajni: Zavirite na čarobno imanje Elene Karaman i Dušana Reljina u Provansi FOTO

Najstarija ćerka Verice Rakočević pojavila se u proverenoj kombinaciji - crnoj haljini, dok su se sinovi skockali od glave do pete.

Podsetimo, posle razvoda od Peđe Mijatovića, sa kojim je Elena dobila dva sina, iz Španije se vratila u Beograd gde je upoznala biznismena Andriju Draškovića.

‒ Oduvek sam bio svestan svoje naočitosti. Jednostavno, znao sam da lepo izgledam ‒ priznao je u retkom intervjuu Andrija Drašković, čiji je izgled, harizmu i šarm, tvrde upućeni, nasledio njegov i Elenin sin Matija.

M.M./ATAImages

 

Da od dece nema većeg bogatstva, slažu se i Elena i Andrija Drašković koji se trude da održe bliske porodične odnose između njihove dece, ne razdvajajući ih, uprkos tome što imaju različite roditelje.

Andrija je posle raskida sa Elenom upoznao manekenku Tamaru Nikšić.

Njihova ćerka Leta, osim sa polubratom po ocu, neguje bratsko-sestrinske odnose i sa Lukom i Simonom koga je Elena dobila u braku sa Jugoslavom Karićem.

 

Komentari (1)

Loading
Nora 16:33 14.09.2024
Odgovori

Elena je najpametnija žena u Srbiji. Meni lično uzor u životu.

hellomagazin.rs Foto: Miloš Nadaždin