Željko Mitrović otvorio vrata hrama, na ovom luksuzu bi mu pozavidela kraljevska porodica FOTO

Željko Mitrović otvorio vrata hrama, na ovom luksuzu bi mu pozavidela kraljevska porodica FOTO

Autor: | 18/09/2024

0

Novi dom Željka i Milice Mitrović gradio se nekoliko godina u samom srcu Beograda, na Senjaku.

Iako su radovi išli svojim tokom, toliko je bilo posla i zahteva koje su majstori morali da ostvare da nije ni čudo što će se čelnici Pinka tek posle nekoliko godina od kada je postavljen kamen temeljac useliti u novu vilu.

Privatna Arhiva/Antonio Ahel/ATA Images

 

Vrednost dvorca Željka Mitrovića koji je nikao u najelitnijem delu Beograda, na Dedinju, procenjena je na nekoliko miliona evra, a mnogi tvrde da je u pitanju arhitektonsko čudo.

Masivna vila ima ogromnu kupolu, a prema projektu, u dvorištu će biti ogroman bazen, a spa'centar i teretana biće sastavni deo njihovog doma, kao i sala sa projektorom nalik bioskopskim.

Pre nekoliko nedelja specijalno iz Italije dopremljeno je najstarije drvo masline, staro više od 1.400 godina, i presađeno u dvorište ovog impozantnog zdanja.

Sada imamo prilike da vidimo kako novi dom Željka i Milice Mitrović izgleda iza velikih masivnih vrata, i možemo samo da im zavidimo.

Pročitajte: Novi hram Beograda - Uslikali smo zamak Željka Mitrovića, obratite pažnju kada prelazite most na Adi, nestvarno FOTO

Naime, kako je otkrio čelnik Pinka, večeras se održava najveća "Gatsby žurka" povodom trideset godina od osnivanja Pink televizije, a ujedno i žurka useljenja u novu vilu porodice Mitrović.

- Najveći "Gatsby party" na svetu sa preko 3.000 zvanica desiće se u Palati "Mitrović” u sredu!

Sveti Žex vrši poslednje pripreme i završava ovaj unikatni luster u atrijumskom prostoru svog hrama, na kome će mu pozavideti i Bakingemska palata! - napisao je Mitrović na svom Instagram nalogu uz fotografiju središnjeg dela kuće.

 

 

Kao što možemo da vidimo, sve je urađeno od mermera, dva lifta vode do viših spratova, a po sredini je zaista unikatni luster kakav do sada nismo videli, urađen od najskupljih dijamanata.

Veliki prozori čine prostor svetlijim, a kada je reč o tonovima koji dominiraju u atrijumskom delu kuće, vidimo da su se Milica i Željko odlučili za neutralne - bele i crne. 

Šta vi kažete pošto ste zavirili u novu vilu jednog od najbogatijih Srba?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još