FRESH CORNER PREDSTAVLJA NOVI UKUS BRAZILA

FRESH CORNER PREDSTAVLJA NOVI UKUS BRAZILA

Autor: | 02/10/2024

0

Tokom vožnje, šoljica kafe može biti ključna za održavanje budnosti i dobre energije na putu.

Poznato je da kafa ne samo što osvežava već i poboljšava koncentraciju, smanjuje umor i donosi trenutke uživanja koji nam pomažu da lakše savladamo dnevne izazove.

Promo

 

Upravo zato, Fresh Corner je na Svetski dan kafe pripremio nešto posebno – nove vrhunske kafe koje pružaju jedinstven spoj uživanja i osveženja.

Nova kafa je predstavljena baš na dan obeležavanja Svetskog dana kafe i to na specijalnom događaju inspirisanom brazilskim poreklom ovog napitka.

Zvanice su imale priliku da otkriju bogate arome i ukuse novih Fresh Corner kafa, ali i upoznaju specijalnog gosta – baristkinju Anitu Nagy-Bertók koja je i kreirala ove jedinstvene ukuse na osnovu testiranja afiniteta preko 2000 potrošača iz čak 6 zemalja.

U duhu brazilske kulture, profesionalne samba plesačice obogatile su sam program i na taj način priredile nezaboravno putovanje do ove egzotične zemlje.

Promo

 

U novoj ponudi možete pronaći dve izuzetne kafe - 100% arabiku iz Brazila, koja je poznata po svom blago slatkastom ukusu i raskošnim aromama, kao i mešavinu arabike i robuste, koja donosi bogat i snažan ukus.

Svaka šoljica ovih kafa je pažljivo osmišljena kako bi vam pružila pravi trenutak opuštanja i doprinela boljoj vožnji. 

Premijum kafa - 100% arabika potiče iz čuvenog regiona Minas Žerais, poznatog po kvalitetu svojih zrna koja, kada su srednje pržena, nude mekšu i kremastu teksturu, idealnu za espresso, flat white ili espresso macchiato.

Ova kafa odlikuje se bogatim profilom ukusa, sa naglašenim notama slatke mlečne čokolade, pečenih badema, marcipana i kremaste karamele.

Promo

 

Ova kafa biće dostupna na MOL servisnim stanicama na auto-putu, kao i na servisnoj stanici Konjarnik.

Takođe, Fresh Corner je uvrstio u svoju ponudu i sofisticiranu mešavinu kafe koja se sastoji od 80% arabike i 20% robuste.

Ova mešavina nudi bogatstvo ukusa sa primesama čokolade, kakaoa, karamele i pečenog lešnika i savršena je za latte i cappuccino.

Promo

 

 

Snažna paleta aroma zadovoljiće i najizbirljivije hedoniste. Ova nova mešavina biće dostupna na svim MOL servisnim stanicama.

Kada sledeći put stanete da napravite pauzu, neka Fresh Corner kafe budu vaš izbor – jer kada je kafa dobra, i putovanje postaje prijatnije!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti