SIMIHAZE BEAUTY konačno u Srbiji: Otkrivamo gde će biti dostupni makeup proizvodi za kojima je poludeo ceo svet

SIMIHAZE BEAUTY konačno u Srbiji: Otkrivamo gde će biti dostupni makeup proizvodi za kojima je poludeo ceo svet

Autor: | 09/10/2024

0

SIMIHAZE BEAUTY, revolucionarni makeup brend koji je za samo tri godine osvojio svet, sada je ekskluzivno dostupan i u Srbiji, u odabranim Jasmin parfimerijama i na Jasmin e-shopu.

Tim povodom je održan i događaj u Beogradu, u prisustvu velikog broja VIP zvanica, poput muzičkih zvezda Jovane Pajić, Anđele Ignjatović Breskvice, Filarrija, Lores, Valentinne, zatim brojnih influensera, šminkera i drugih ljubitelja beauty industrije, koji su imali priliku da među prvima isprobaju proizvode ovog jedinstvenog brenda. 

warp studio

 

Kreiran od strane DJ i influenser dua, bliznakinja i modnih ikona Simi i Haze Khadra, brend SIMIHAZE BEAUTY brzo je stekao globalnu prepoznatljivost, postajući sinonim za nekonvencionalnu, ali sofisticiranu lepotu.

Kako njegove kreatorke tvrde, brend je nastao prvenstveno iz njihove lične potrebe da kreiraju makeup proizvode koji su im nedostajali u svakodnevnoj rutini. 

"Verujemo da šminka treba da bude zabavna i izražajna, nikada ograničavajuća, i toliko jednostavna za upotrebu da može da se nanese i u pokretu.

Cilj nam je da kreiramo efikasne proizvode visokog kvaliteta koji će činiti život lakšim. Minimalna količina napora za maksimalan rezultat – to je budućnost makeupa”, istakle su Simi i Haze, osnivačice brenda SIMIHAZE BEAUTY.

warp studio

 

Tokom događaja, one su i pozdravile zvanice putem video poruke, izražavajući veliko zadovoljstvo što je njihov brend konačno dostupan i u Srbiji.

Inspirisani savremenom umetnošću i arhitekturom, SIMIHAZE BEAUTY proizvodi su praktični, ali i estetski neodoljivi.

Sve je počelo od sada već kultnog Velvet Blur ruža, koji daje mat izgled, ali ne isušuje usta, već hidrira poput balzama.

Pored ovog proizvoda, među ljubiteljima brenda ističu se i njihova kremasta rumenila, koja se mogu koristiti i kao senka za oči, zatim različiti hidrirajući balzami za konturisanje i setovanje, maskara, ali i očne nalepnice ukrašene Swarovski® kristalima, idealne za žurke i eksperimentisanje sa makeup-om. 

Pored inovativnog pristupa lepoti i minimalističkog, ali hrabrog dizajna, nimalo manje bitne karakteristika SIMIHAZE BEAUTY proizvoda je i visokokvalitetna formulacija, koja je u potpunosti veganska i cruelty-free, poštujući sve etičke standarde beauty industrije.

warp studio

 

 

warp studio

 

warp studio

 

Koliko bliznakinje Simi i Haze ozbiljno shvataju čitav proces proizvodnje dokazuje i činjenica da bar dvaput godišnje neko vreme borave u SIMIHAZE BEAUTY laboratoriji u Italiji, lično testirajući nove formule i nadgledajući razvoj svakog proizvoda.   

Za više informacija o brendu SIMIHAZE BEAUTY posetite:

SIMIHAZE BEAUTY

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić warp studio

Pročitajte još