Brena i Boba zabrinuti, uragan preti da im uništi vilu vrednu 18 miliona dolara

Brena i Boba zabrinuti, uragan preti da im uništi vilu vrednu 18 miliona dolara

Autor: | 10/10/2024

0

Iako u Beogradu imaju impozantnu kuću sa raskošnim dvorištem, Lepa Brena i Boba Živojinović poseduju i nekoliko nekretnina širom sveta.

Pre desetak godina kupili su luksuznu nekretninu u Majamiju, a vila Lepe Brene i Bobe je toliko lepa da se svojevremeno pričalo kako su Viktorija i Dejvid Bekam želeli da je kupe, ali su Živojinovići odbili ponudu.

Ono što se ovih dana dešava na Floridi izazvano uraganom "Milton" zaprepastilo je ceo svet. 

Više od 2 miliona kuća i preduzeća je sada bez struje širom Floride, a među njima je i vila Lepe Brene, dok su čitavi kvartovi su u mraku.

Upozorenja koja su izdata, a tiču se obilnih poplava, za neka mesta važe čak do 10.30 ujutru, odnosno po našem vremenu do 16.30 časova, za mesto Orlando.

Takođe, mnogim mestima širom Floride preti opasnost od poplava.

Pročitajte: Jela sam bureke, krempite, šampite, kolače, sladolede... Brena otkrila kako je smršala

Kada su strani mediji pisali da se vila Lepe Brene i Bobe prodaje za neverovatnih 16,9 milona evra, mnoge poznate ličnosti bile su zainteresovane, međutim, ona je ostala u vlasništvu Živojinovića. 

Zahvaljujući fotografijama koje pevačica povremeno podeli na svom Instagramu možemo videti kako vila Brene i Bobe izgleda. 

Ova luksuzna nekretnina koja se nalazi tik do mora, ima 400 kvadrata, raskošno dvorište sa bazenom i prostranu terasu s koje se pruža veličanstven pogled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Iako ima šest spavaćih soba i isto toliko kupatila, zvezda ove nekretnine je, kako se čini, kuhinja koja je uređena po poslednjoj modi. Dizajnirana je u minimalističkom stilu i kombinuje bele i crne tonove.

Na sredini se nalazi takozvano kuhinjsko ostrvo za što lagodnije kuvanje.

Baš u tom delu kuće Živojnovići vole da se okupe, kao i da ugoste drage prjatelje, među kojima su Marko Jarić i Haris Džinović.

Impozantna vila Lepe Brene i Bobe Živojinovića ostavlja bez daha, a prve komšije su im, kako se svojevremeno pisalo, Ivana Berendika, bivša članica grupe „Models” i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača „Gugla“, kao i Marko Jarić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Privatna Arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti