Šta jede najzgodnija žena na svetu? Hranu iz jelovnika Megan Foks imate u svakoj prodavnici

Šta jede najzgodnija žena na svetu? Hranu iz jelovnika Megan Foks imate u svakoj prodavnici

Autor: | 13/07/2024

0

Dijeta Megan Foks savršena za leto

Megan Foks je poznata po lepom licu i besprekorno izvajanom telu, a nakon svake trudnoće brzo se vraćala u formu i izgledala sve bolje.

Ona tvrdi da je ključ njene vitke linije u tome što umereno trenira, ne konzumira mlečne proizvode, a kada želi da izgleda savršeno, pridržava se dijete „pet obroka”.

- Jedem pet malih obroka tokom dana, pre svega unosim proteine, meso, jaja i orašaste plodove, kao i masnoće iz badema i jaja.

Ne jedem žitarice i prerađene namirnice, a jednom nedeljno smem da jedem šta god poželim. I kada nisam na ovom režimu ishrane, izbegavam čips, beli hleb i krekere, jedini izvor ugljenih hidrata su mi voće i povrće.

Nikada ne propuštam doručak, kada najčešće jedem kajganu od dva belanceta - objašnjava zanosna Megan.

Da bi organizam snabdela vitaminom E, konzumira velike količine badema (najčešće kao užinu), koji su bogati proteinima i vlaknima od kojih se oseća sito, a u salate obavezno dodaje jabukovo sirće.

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

 

- Najveći porok mi je kafa koju pijem svaki dan, a kada ‘kriziram’ ne mogu bez pice i parčeta torte - priznaje lepa glumica.

Sa trenerom vežba samo tri puta nedeljno po 60 minuta, uglavnom pilates, ples i vožnju bicikla.

- Genetika nije presudna za vitku liniju, već dobar režim ishrane uz umereno vežbanje - kaže ova lepotica.

Dijeta Megan Foks

JELOVNIK

Doručak: Omlet od dva belanceta ili klasičan omlet sa spanaćem i pečurkama.

Užina: Šaka bobičastog voća ili šaka badema.

Pročitajte: Sve nade Brajana Ostina Grina pale u vodu - Megan Foks podnela papire za razvod

Ručak: Riba na žaru (masnija poput tune i lososa), velika porcija mešane salate sa prelivom od limunovog soka i maslinovog ulja ili belo pileće meso na žaru, salata od paradajza i crvenog luka sa prelivom od maslinovog ulja i limunovog soka.

Užina: Sirova šargarepa ili sirov crveni ili beli kupus.

Večera: Belo pileće ili teleće meso na žaru, obaren brokoli, salata od paradajza ili teletina na žaru, barene tikvice, zelena salata sa jabukovim sirćetom.

Photo by Theo Wargo/Getty Images for Tribeca Festival

 

 

Kasni obrok: Prženi orasi (supena kašika) i jabuka ili šaka badema i jabuka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Theo Wargo/Getty Images for Tribeca Festival

Pročitajte još

Najnovije vesti