Prvi deo priprema za jubilarno 20. takmičenje za izbor najlepše Srpkinje, koje će biti održano 9. oktobra, počele su minulog vikenda u Porto Karasu, u Grčkoj.
Tim Miss Serbia, predvođen predsednicom kompanije Vesnom de Vinčom, u naredne dve nedelje, radiće sa 21 finalistkinjom, koje su od 250 pozvanih kandidatkinja na završni kasting usle u najuži izbor.
Edukacija podrazumeva i fizičke i mentalne pripreme, koje će od devojaka iz komšiluka napraviti moderne princeze.
Za kompletan izgled zadužen je kreativni direktor kompanije Nebojša Pilipović Pilo, a sa devojkama rade vrhunski fotografi na čelu sa Zoranom Mirčetićem, dok je stilista modni kreator Mladen Milivojević Baron.
Već prvih dana rađen je katalog i snimanja prvih emisija i priloga o pripremama za finale.
Vesna de Vinča je izuzetno zadovoljna izborom devojaka za koje kaže da je jedan od boljih dosad.
Fizički izgled devojaka prepušten je ekipi sportista među kojima su Miroslav Marković kao fitnes instruktor, Mili Veljković kao instruktor tenisa i Drago Vulinović kao tai či instruktor i mentalni trener.
Za lepotu takmičarki zadužena je Purity akademija i frizerski salon Voja by Revlon.
Poseban akcenat pripremama daju gošće iz Pariza – Suna Moja, stilistkinja i Nahoko Spajs, fotografkinja koje su već uradile već prve editorijale za svetske modne magazine.
Pripreme će posetiti mnogi VIP gosti, a među prvima su stigli pevać Amel Ćeman Ćemo i voditeljka Adriana Čortan.
Pročitajte još
Stigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte višeJeste li probali posni grašak? Slavica Rokvić ima savršen recept
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/03/2025
Saznajte više20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom
Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma
23/03/2025
Saznajte višeLolin i Milin omiljeni desert: Recept za puding kocke Kristine Ćetković i u posnoj varijanti
Recept za puding kocke Kristine Ćetković može biti i u posnoj varijanti
22/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)