Sastojci:
3 šolje svežeg spanaća
¼ šolje svežih listova peršuna
½ šolje oraha
½ šolje parmezana
3 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
so i biber po ukusu
Stavite sve sastojke u blender i izmiksajte.
Probajte smesu i dodajte so i biber po ukusu. Neka bude za nijansu slanije jer će pasta svakako ublažiti ukus.
Skuvajte jedno pakovanje paste po izboru prema uputstvima. Kada je pasta kuvana procedite je, dodajte pasti sos i dobro izmešajte da pasta bude ravnomerno prekrivena.
Na suvom tiganju blago prepecite orahe koje ste prethodno krupno iseckali. Pri serviranju pospite pastu orasima i dodatnim parmezanom.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)