Potrebno je:
1 list oblande
200 - 300 gr svežeg voća
250 gr. šlag pene
100 gr slatke pavlake
100 gr čokolade
ekstrat čokolade
1 vanilin šećer
Priprema:
Umutiti šlag penu, kao i slatku pavlaku pa sve izmešati i podeliti na 3 dela. U jedan deo dodati vanilin šećer, u drugi voće ili sok od voća u treći topljenu čokoladu.
List oblande staviti izmedju dve mokre krpe, pa kad malo odmekne, iseći na pola po dužini i uviti kornete kao na Videu.
Sladoled razliti u činiji staviti u zamrzivač oko 3 sata a zatim vaditi kašikom za sladole u kornete i sladiti se...
Pročitajte još
Proglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte višeStigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte višeJeste li probali posni grašak? Slavica Rokvić ima savršen recept
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/03/2025
Saznajte više20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom
Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma
23/03/2025
Saznajte višeLolin i Milin omiljeni desert: Recept za puding kocke Kristine Ćetković i u posnoj varijanti
Recept za puding kocke Kristine Ćetković može biti i u posnoj varijanti
22/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)