Potrebno je:
1 list oblande
200 - 300 gr svežeg voća
250 gr. šlag pene
100 gr slatke pavlake
100 gr čokolade
ekstrat čokolade
1 vanilin šećer
Priprema:
Umutiti šlag penu, kao i slatku pavlaku pa sve izmešati i podeliti na 3 dela. U jedan deo dodati vanilin šećer, u drugi voće ili sok od voća u treći topljenu čokoladu.
List oblande staviti izmedju dve mokre krpe, pa kad malo odmekne, iseći na pola po dužini i uviti kornete kao na Videu.
Sladoled razliti u činiji staviti u zamrzivač oko 3 sata a zatim vaditi kašikom za sladole u kornete i sladiti se...
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)