Potrebno je:
1 list oblande
200 - 300 gr svežeg voća
250 gr. šlag pene
100 gr slatke pavlake
100 gr čokolade
ekstrat čokolade
1 vanilin šećer
Priprema:
Umutiti šlag penu, kao i slatku pavlaku pa sve izmešati i podeliti na 3 dela. U jedan deo dodati vanilin šećer, u drugi voće ili sok od voća u treći topljenu čokoladu.
List oblande staviti izmedju dve mokre krpe, pa kad malo odmekne, iseći na pola po dužini i uviti kornete kao na Videu.
Sladoled razliti u činiji staviti u zamrzivač oko 3 sata a zatim vaditi kašikom za sladole u kornete i sladiti se...
Pročitajte još
Novogodišnja dekoracija u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine kao iz najlepše bajke
Jelka Tamare Dragičević je prelepo ukrašena
22/12/2024
Saznajte višeNugat kuglice po receptu Nine Janković, novogodišnja poslastica koja se topi u ustima
Recept Nine Janković za nugat kuglice obožavaće cela porodica
22/12/2024
Saznajte višeSnežna novogodišnja bajka bez jelke! Deca su bili dekorateri Mirkinog prazničnog doma
Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je u pravom novogodišnjem ruhu
21/12/2024
Saznajte višeHONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
HONOR 200 Smart – saveznik za sve zimske avanture
20/12/2024
Saznajte višePosne palačinke spremne za 10 minuta: Bez mleka i jaja, a mekane kao duša
Posne palačinke za celu porodicu
20/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)