Sastojci
700 g mlevenog junećeg mesa
1 jaje
srednja glavica crnog luka, sitno iseckana
šolja mleka
šolja prezli
2 kašike smeđeg šećera
2 kašike senfa
1/3 šolje kečapa
so i biber po ukusu
Priprema
2. U velikoj posudi promešajte mleveno meso, jaje, iseckan crni luk, mleko i prezle. Posolite i pobiberite po ukusu, a možet dodati još začina po želji. Zamesite dobro smesu.
3. U puljen pleh stavite smesu oblikovanu u veknu.
4. Posebno umutite smeđi šećer, senf i kečap i prelijte preko vekne.
5. Veknu pecite u zagrejanoj rerni oko sat vremena.
Pročitajte još
Danijela Dimitrovska je ovo jelo spremala Jevremu u novogodišnjoj noći, gotovo za 15 minuta
Recept Danijele Dimitrovske za pica rolnice
02/01/2025
Saznajte višeOvu boju nikada ne stavljajte u svoj dom, odnosi sreću i novac, unosi nemir
Boja kojom nikako ne treba da opremate vaš dom
02/01/2025
Saznajte višeVanilice Ljiljane Blagojević za najslađi novogodišnji doček kod kuće
Vanilice Ljiljane Blagojević za najslađi novogodišnji doček kod kuće
31/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)