Sastojci
1 kg prokelja, očišćene i prepolovljene glavice
2 kašike maslinovog ulja
1/2 kašičice soli
biber
1/4 šolje suve brusnice
1/3 šolje oraha, blago proprženih i iseckanih
rendana kora 1 pomorandže
Priprema
2. Prokelju dodajte i orahe, pomorandžinu koru i brusnice, promešajte i pecite bar još 5 minuta, dok prokelj lepo ne porumeni i bude hrskav spolja i mekan unutra.
3. Poslužite prilog dok je još topao.
Pročitajte još
EKSKLUZIVNO: Praznično iznenadjenje Gorkog Lista
Legendarni biter lansirao ekskluzivno limitirano izdanje boce kojom otkriva deo svog dugo čuvanog tajnog sastava
18/12/2024
Saznajte višeIgračke na jelki i karusel bajka, dom Sofije Milošević uređen po želji njenih sinova
Jelka Sofije Milošević je dekorisana po želji njenih sinova
18/12/2024
Saznajte višeSvi se sećamo trenutka kada je Angelina Topić bila primorana da odustane od svoje prve Olimpijade zbog teške povrede. Mi smo klonuli, ali ona nije
18/12/2024
Saznajte višeMusaka, ali sa kupusom? O da, preukusna je! Milica Kon ima sjajan recept
Recept Milice Kon morate isprobati koliko već danas
18/12/2024
Saznajte višeMagična praznična atmosfera na poslu - 7 malih stvari koje mnogo znače
Evo nekoliko ideja kako da ovo doba godine učinite posebnim za svoje zaposlene
17/12/2024
Saznajte višeTradicionalni 28. humanitarni Izbor najlepše novogodišnje jelke hotela Hyatt Regency Beograd
Hyatt Regency - izbor najlepše novogodišnje jelke
17/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)