Sastojci
1 kg prokelja, očišćene i prepolovljene glavice
2 kašike maslinovog ulja
1/2 kašičice soli
biber
1/4 šolje suve brusnice
1/3 šolje oraha, blago proprženih i iseckanih
rendana kora 1 pomorandže
Priprema
2. Prokelju dodajte i orahe, pomorandžinu koru i brusnice, promešajte i pecite bar još 5 minuta, dok prokelj lepo ne porumeni i bude hrskav spolja i mekan unutra.
3. Poslužite prilog dok je još topao.
Pročitajte još
Hilandarski kolač: Nekoliko sastojaka, malo vremena, savršen za dane posta
Posni kolač koji se lako priprema ili Hilandarski kolač
27/03/2025
Saznajte višeProglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte višeStigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte višeJeste li probali posni grašak? Slavica Rokvić ima savršen recept
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/03/2025
Saznajte više20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom
Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma
23/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)