Potrebno je:
500 gr. mlevenog mesa
15 srednjih paprika baburica
1 glavica lika
2 šargarepe
1 jaje
5 čena belog luka
150 gr. pirinča
1 kašika začina
malo bibera
1 k.k. aleve paprike
šoljica kuvanog paradajza
Priprema
papriku oprati i izvaditi drškice sa semeniom. Luk iseći malo propržiti dodati rendanu šargarepu, pa mleveno meso, naseckan beli luk, začin alevi papriku , i opran pirinač. Skloniti sa vatre pa dodati jedno jaje sve lepo izmešati . Puniti nadevom paprike i zatvarati kolutovima paradajza. Naliti vodom i kuvati na tihoj varti oko sat vremena. Dodati 1 šoljicu kuvanog paradajza pa napraviti tanku zapršku i zapržiti papriku pogledaj (VIDEO)
Pročitajte još
Ovo je Slobodina oaza mira nakon incidenta: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu
Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je oaza mira glumačkog para
26/11/2024
Saznajte višeFestival ruskog filma – u srcu Balkana
Filmovi će biti prikazani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
26/11/2024
Saznajte višeDnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte višeOdržana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)