Coca- Cola Hellenic Srbija bila je tradicionalni domaćin internacionalne Premium spirits capability development konferencije. Ovo je treći put da je kompanija organizovala konferenciju kojoj je prisustvovalo više od 120 učesnika, uključujući partnere, zaposlene i industriju premijum alkoholnih pića.
U okviru konferencije održan je panel sa poznatim i uvaženim gostima kao govornicima (Adrian Golthorpe, vodeći partner u kompaniji Lothar Böhm Associates u Londonu i renomirani svetski stručnjak za brand menadžment, Brian Macintyre iz agencije Orchard Brand Agency, Stanislav Vadrna, direktor i osnivač prestižnog Analog Bartending Instituta i European Nikka Whisky brend ambasador, Tim Simmons, komercijalni direktor IWSR i Spike Marchant, brend ambasador Diageo World Class).
Lokalna HoReCa zajednica je zahvaljujući konferenciji imala uvid u najnoviije trendove u industriji premijum alkoholnih pića, kao i načina i modela poslovanja koje će inspirisati i ohrabriti buduće inicijative strateškog razvoja.
Prva Premium spirits konferencija u Beogradu održana je 2013. godine u organizaciji Coca-Cole Hellenic. Činjenica da je ovo treća konferencija koju kompanija organizuje pokazuje stalnu posvećenost poboljšanju kapaciteta za ovu izuzetno važnu poslovnu kategoriju. Takođe, potvrda je kapaciteta tima u Srbiji i Crnoj Gori i izraženog entuzijazma u segmentu premijum alkoholnih pića. Konferencija je bila posvećena isticanju značaja HoReCa segmenta kada su u pitanju premijum alkoholna pića.
Coca-Cola Hellenic Srbija je distributer nekoliko vodećih brendova premijum alkoholnih pića, uključujući Jack Daniels Tennessee Whiskey, Finlandia Vodka, Macallan Single Malt Scotch Whisky i Remy Martin Cognac.
Pročitajte još
Idealna praznična poslastica: Seka Aleksić bez ove torte ne može da zamisli Uskrs
Torta Seke Aleksić oduševila, ovaj recept morate isprobati
20/04/2025
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs?
20/04/2025
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
19/04/2025
Saznajte višeŠta sa starom čuvarkućom? Postoji mnoštvo običaja, ali ovo nikako ne radite
Čuvarkuća se čuva cele godine, a kada ofarbate novo jaje ovo nikako ne smete da uradite
19/04/2025
Saznajte višeNa Veliki petak pravi vernici ovo POVRĆE nikako ne jedu
Veliki petak je dan kada hrišćani poste
18/04/2025
Saznajte višeČivutska jaja: Bojana Stefanović tradiciju ne prekida, ovo je tehnika farbanja njene prababe
Farbanje jaja po starinskom receptu Bojane Stefanović
18/04/2025
Saznajte više
Komentari (0)