Umorni ste od svakodnevnog nameštanja frizure i čestog pranja kose?
Imamo petodnevno rešenje za vas. Pratite ove savete i sigurno ćete uspeti da se izborite sa bilo kakvim tipom kose, pa čak i sa kovrdžavom, kao i da je namestite kako baš vi želite!
Prvi dan: Operite kosu sa srednje jakim šamponom (najbolje na prirodnoj bazi), stavite balzam koji ćete držati nekoliko minuta, isperite je i stilizujte sa proizvodima koje inače koristite.
Drugi dan: Protresite kosu jer verovatno imate dosta proizvoda na njoj od prethodnog dana. Verovatno je hidrirana, pa samo nekoliko puta prođite prstima kroz nju.
Treći dan: Reaktivacija - ovo znači da treba da nanesete na kosu sprej na vodenoj bazi (ili samu vodu) kako biste aktivirali proizvode koje ste stavili pre dva dana.
Četvrti dan: Dodajte još malo proizvoda za kosu. Nanesite malo vode ili bilo šta što koristite za stilizovanje, od laganijih do onih težih - sve je dozvoljeno. Ako vam kosa i sledećeg dana bude izgledala dobro kao danas, samo ponovite postupak ili samo podignite kosu u punđu na još nekoliko dana, kako biste rasteretili kosu od ponovnog pranja.
Peti dan: Isperite kosu sa toplom vodom i ponovite ceo proces! Opet koristite biljni šampon i naravno balzam. Kosa će vam se preporoditi, a frizura - bilo koju da imate će vam trajati duže.
Pročitajte još
Uskrs kod Marića i Vesne obeležili raskoš, jaja i posebna poruka
Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića danas izgleda ovako
20/04/2025
Saznajte višeIdealna praznična poslastica: Seka Aleksić bez ove torte ne može da zamisli Uskrs
Torta Seke Aleksić oduševila, ovaj recept morate isprobati
20/04/2025
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs?
20/04/2025
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
19/04/2025
Saznajte višeŠta sa starom čuvarkućom? Postoji mnoštvo običaja, ali ovo nikako ne radite
Čuvarkuća se čuva cele godine, a kada ofarbate novo jaje ovo nikako ne smete da uradite
19/04/2025
Saznajte više
Komentari (0)