Jelo za ljubitelje pikantnih zalogaja.
Sastojci:
8 tankih šnita slanine
1/2 šolje meda
1/2 šolje tamnog piva
1 kašika senfa
Priprema:
1. Zagrejte rernu na 150 stepeni C. Pleh obložite papirom za pečenje.
3. U međuvremenu na pleh poređajte slaninu, prekrijte papirom za pečenje i pecite 14-15 minuta.
4. Papirnim ubrusom pokupite višak masnoće s pečene slanine i premažite je glazurom od piva.
5. Smanjite temperaturu rerne na 130 stepeni C i vratite slaninu da se peče dok ne postane hrskava, oko 40-45 minuta.
6. Pečenu slaninu izvadite iz pleha i stavite na papirni ubrus da se iscedi višak masnoće, ali tako da glazirana strana bude gore. Poslužite odmah.
Pročitajte još
Ovo je Slobodina oaza mira nakon incidenta: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu
Dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je oaza mira glumačkog para
26/11/2024
Saznajte višeFestival ruskog filma – u srcu Balkana
Filmovi će biti prikazani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
26/11/2024
Saznajte višeDnevna soba Dragane Katić kao iz magazina, stan smešten na Karaburmi oaza njenog mira
Dom Dragane Katić uređen je po njenoj želji
26/11/2024
Saznajte višeOdržana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
Održana manifestacija Evropskog programa Taste FRUITful LIFE
25/11/2024
Saznajte višeNovo na tržištu: Muči vas kamen u bubregu ili žuči? Dijalitička voda - saveznik koji leči
Dijalitička voda, savršen saveznik protiv kamena u bubregu
25/11/2024
Saznajte višeRecept Slavice Rokvić za posne paprike, njena porodica ih obožava
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)