Moderna bajka Konora Mekgregora: Moja žena je bila uz mene kad nisam imao ništa

Moderna bajka Konora Mekgregora: Moja žena je bila uz mene kad nisam imao ništa

Autor: | 02/09/2017

0

Borba između  Konora Mekgregora i  Flojda Mejvedera izazvala je veliku pažnju javnosti.


Muškarci su, očekivano, ovo veče proveli "zakovani" za televizijske ekrane, ali iznenađenje je koliko je pripadnica lepšeg pola pokazalo interesovanja za ovaj meč. Razlog može biti i nesvakidašnja životna priča, irskog MMA borac i profesionalnog boksera.

Konor Mekregor te večeri nije izašao kao pobednik, ali čini se da to nije uticala na njegovu popularnost, šta više.

Imidž lošeg momka, dizajnirana, skupa garderoba i "luda" frizura sasvim sigurno su uticali da žene doslovce "polude" za njima, ali glavni adut Mekgregora je nešto sasvim drugačije.

Naime, dok nije ostvario uspeh u svetu boksa, Konor je radio kao vodoinstalater i zabavljao se sa Di Devlin, ženom sa kojom već gotovo deceniju deli i dobro i loše.

- Svakog dana, otkako sam započeo karijeru, ona me je podržavala - rekao je. - Vozila me je u teretanu, slušala o mojim snovima. Di je spasla moj život. Ne bih bio tu gde jesam da nije nje, to je sigurno. Sve što radim, radim zbog nje.

Danas Konor zarađuje milione, ima vozan par prepun luskuznih autmobila i može sebi da priušti baš sve što poželi, ali nije zaboravi sve ono što je Di radila za njega sve ove godine.

- Moja devojka je godinama radila veoma naporno i ostala uz mene kad nisam imao bukvalno ništa - rekao je prošle godine Mekgregor za irski Mirror. - To što sad mogu da priuštim da ona ne mora da radi, pružim joj sve što poželi i proputuje svet ispunjava me ponosom.

Konor je u maju ove godine sa ženom svog života dobio sina Konora Džeka Mekgregora Džuniora.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi:

Najnovije vesti