Da li ste po prirodi avanturista i inovator? Da li ste onaj koji među prvima iskače iz šablona i raduje se svemu što je novo i neobično? Ako ste na ova pitanja odgovorili potvrdno, imamo sjajne vesti za vas! Ruby čokolada. Reč je o najmlađoj vrsti čokolade koja je razvijana veoma dugo, još od 2004. godine, ali je svetlost dana ugledala tek 2017. godine, kada je prvi put predstavljena javnosti. Njena nesvakidašnja ružičasta boja je u potpunosti prirodna i potiče od specifičnog načina fermentacije crvenih kakao zrna, koja se uzgajaju u Ekvadoru i Brazilu. Iako zvuči neverovatno, ova čokolada nema nikakve genetske modifikacije, niti sadrži veštačke boje ili arome. Njen ukus je krajnje neobičan, pomalo kiselkast, ali više sladak, kao kod svima nama poznatog crvenog voća.
Pitate se kada i gde možete da probate ovu autentičnu čokoladu ružičaste boje? Baš ovog proleća Ruby čokolada vas očekuje u svim Frikom zamrzivačima. Novi King Ruby sa prvim znacima sunca osvojiće srca svih hedonista, zahvaljujući neodoljivom ukusu badema sa sosom i oblogom od Ruby čokolade, koja će i najzahtevnije sladokusce ostaviti bez teksta. Pripremite se za leto okupano ružičastim tonovima uz novi King Ruby.

Frikom promo
Slične Vesti
Pročitajte još
Hilandarski kolač: Nekoliko sastojaka, malo vremena, savršen za dane posta
Posni kolač koji se lako priprema ili Hilandarski kolač
27/03/2025
Saznajte višeProglašeno najlepše ime na svetu, Srbi ga obožavaju
Najlepše ime na svetu za devojčice zvuči prelepo na svim jezicima
25/03/2025
Saznajte višeStigao je King Desire – senzacija na štapiću
Povodom 30. rođendana Frikom predstavio novi ukus sladoleda
24/03/2025
Saznajte višeJeste li probali posni grašak? Slavica Rokvić ima savršen recept
Recept za post iz kuhinje Slavice Rokvić
24/03/2025
Saznajte više20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom
Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma
23/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)