Aplikacija za upravljanje kućnim internetom dodatno je unapređena, a na prvom mestu je bezbednost dece u digitalnom svetu

Aplikacija za upravljanje kućnim internetom dodatno je unapređena, a na prvom mestu je bezbednost dece u digitalnom svetu

Autor: | 28/06/2024

0

EON Connect aplikacija sada je Connect i pruža još bolje iskustvo

Internet je toliko duboko ušao u našu svakodnevicu, da bez njega više ne bismo mogli da zamislimo život, pogotovo ne u u 21. veku i eri digitalizacije. No, sve ima svoju negativnu stranu, pa od toga nije uspela da se sačuva ni globalna mreža.

Nove tehnologije sa sobom nose i nove rizike, naročito za najmlađe. Bezbednost dece na internetu, kao i zaštita ličnih podataka, teme su kojima moramo ozbiljno da se pozabavimo. Koje mere preduzeti kako bismo osigurali sebe i decu od zloupotreba u digitalnom svetu?

Edukacija, razgovor o ovim problemima i dobra obaveštenost svakako su na prvoj liniji odbrane, a bezbednost pojačavaju i popularne platforme, kablovski i mrežni operateri.

Promo

 

EON Connect aplikacija, kojom možete da upravljate kućnim SBB internetom, sada se zove Connect i unapređena je kako bi pružila korisnicima još bolje iskustvo. Nova, poboljšana verzija ima moderniji izgled koji omogućava bolje razumevanje funkcija i korišćenje ponuđenih opcija.

Pored toga što ćete sada jednostavnije moći da upravljate aplikacijom, ona je u potpunosti prilagođena vašim potrebama, ima unapređen dizajn početnog ekrana, info ekrane koji obaveštavaju korisnike o promenama u vezi sa podešavanjima WiFi mreže, kao i lakši i praktičniji način deljenja lozinke putem QR koda.

EON se brine i za bezbednost dece na internetu. Uz Connect aplikaciju možete na klik da kontrolišete kućni internet, promenite naziv i šifru mreže, resetujete modem, optimizujete WiFi signal, ograničite neprikladan sadržaj za najmlađe i vreme provedeno na internetu.

Unapređena je i odbrana od hakera i virusa: možete da sprečite malware, spam, phishing, odnosno krađu poverljivih podataka, da zaštitite uređaje od sumnjivih programa i štetnih sadržaja.

shutterstock

 

Stvarni svet danas više ne možemo da zamislimo bez virtuelnog, ali, kao što smo konstatovali na početku, i u tom drugom vrebaju razne opasnosti. No, uz Connect se lakše diše i možete da kontrolišete ne samo svoj internet, već i sadržaj koji bi mogao da ugrozi najmlađe, kao i da im zabranite pristup stvarima koje smatrate neprikladnim i sumnjivim.

Aplikacija je dostupna korisnicima koji imaju modem UBEE EVW32C, TECHNICOLOR CGA2121 ili SDMC NE1611B u okviru EON Full i EON Premium, kao i EON Full Duo i EON Premium Duo paketa.

Ukoliko još niste korisnici, a nameravate da unapredite kontrolu nad svojim virtuelnim svetom i brinete o sigurnosti dece na internetu, izaberite jedan od ovih paketa i upravljajte kućnim internetom brzo, lako i kako vi želite.

Promo

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo