Belgrade Waterfront svečano obeležio završetak radova na hotelu The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd

Belgrade Waterfront svečano obeležio završetak radova na hotelu The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd

Autor: | 01/10/2024

0

Belgrade Waterfront obeležio je završetak radova na hotelu The St. Regis Belgrade svečanom ceremonijom u Kuli Beograd kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik kompanije "Eagle Hills" Mohamed Alabar i drugi visoki državni zvaničnici i mnogobrojni gosti.

BW/Stella Production.

 

Svi oni imali su priliku da premijerno vide raskošni enterijer i sadržaje hotela i dožive jedinstveno "St. Regis" iskustvo.

Povodom završetka radova na izgradnji tek šestog "St. Regis" hotela u Evropi, Belgrade Waterfront je i zvanično „predao ključeve“ Marriott Internationalu, koji će vrata hotela za goste i posetioce otvoriti u oktobru.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u društvu predsednika kompanije "Eagle Hills" Mohameda Alabara, direktorke Belgrade Waterfronta Zorane Burlić, direktora "The St. Regis Belgrade" hotela Marka de Rajtera i potpredsednika Vlade Siniše Malog, obišao je vinski bar, lobi, jednu od luksuzno opremljenih soba u hotelu i upoznao se sa njegovim brojnim ekskluzivnim sadržajima, kao što su bazen, spa-centar, teretana i sala za sastanke.

Na svečanosti povodom primopredaje hotela, koji će zauzimati prvih 11 spratova najviše zgrade u Srbiji i regionu, Mohamed Alabar istakao je da Belgrade Waterfont otvara novo, uzbudljivo poglavlje u svojoj istoriji, baš kakva je bila i istorija renomiranog njujorškog hotelskog brenda.

- Zgrada u kojoj je smešten "The St. Regis Belgrade", monumentalna Kula Beograd, nije samo skup čelika i stakla. Ona je mnogo više od toga. Ona je spomenik ambicioznosti, stvaralaštvu, posvećenosti, ona je spomenik koji simbolično poručuje svetu da je Srbija stigla i kojim Srbija poziva svet da joj krene u susret -naglasio je predsednik kompanije "Eagle Hills".

BW/Stella Production.

 

Predsednik Vučić rekao je da predstojeće otvaranje "St. Regis" hotela u Beogradu predstavlja veliku razvojnu šansu za Srbiju i da će dodatno osnažiti njen turistički potencijal u susret velikoj međunarodnoj izložbi EXPO 2027.

- Ponosan sam na činjenicu da će samo u ovom hotelu biti zaposleno čak 200 mladih ljudi iz Srbije. Otvaranje hotela će nesumnjivo podstaći dalji rast naše ekonomije, stvoriti nova radna mesta u našoj zemlji, a Beograd na vodi će nastaviti da se razvija i bude ponos svih građana Srbije.

BW/Stella Production.

 

Direktor "The St. Regis Belgrade" hotela Mark de Rajter istakao je da se raduje svečanom otvaranju prvog "St. Regis" hotela u regionu u oktobru i dodao da će on odražavati savršenu sinergiju između inovacija i rastuće uloge Srbije kao kulturnog i ekonomskog centra.

BW/Stella Production.

 

- "St. Regis" je najluksuzniji brend iz portfolija lanca "Marriott International" sa dugom istorijom i bogatim nasleđem, poznat po tome što bira samo najprestižnije adrese širom sveta za svoje hotele. Njegov dolazak predstavlja ne samo veliko priznanje za Srbiju, već i dokaz da je Beograd na vodi postao destinacija svetske klase koja će u narednom periodu privlačiti sve veći broj globalnih putnika.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović BW/Stella Production.

Pročitajte još