Omiljeni francuski brend naočara IZIPIZI otvorio svoju prvu radnju u Srbiji

Omiljeni francuski brend naočara IZIPIZI otvorio svoju prvu radnju u Srbiji

Autor: | 04/10/2024

0

IZIPIZI – brend koji je svoju prepoznatljivost stekao kreirajući unisex kolekciju laganih, fleksibilnih i pristupačnih naočara prilagođene svim oblicima lica, za celu porodicu, otvorio je prvu radnju u Srbiji u tržnom centru Galerija na prvom spratu. Za novo godišnje doba i back to office stigla je limitirana kolekcija Office Playground koja poručuje da je zabava u kancelariji moguća, a predstavljeni su i noviteti u vidu Reading, ali i Sleeping modela!

Marko Petrović/ RAAW Media

 

Ovim povodom priređeno je druženje za medije, influensere, kao i poznate ličnosti, poput glumca Stevana Pialea, modnog fotografa Dušana Petrovića, bivše učesnice Survivor-a Nađe Erić, kao i brojne druge ljubitelje brenda koji su uživali u traženju savršenih naočara za sebe.

Marko Petrović/ RAAW Media

 

ZABAVA U KANCELARIJI? VELIKO DA!

Ponedeljak je novi petak! Ovom rečenicom inspirisana je nova limitirana jesen/zima kolekcija Office Playground, koja nam donosi radost i razigranost. Ponedeljak je ujutru, 8 sati, svi se pozdravljaju i ispijaju prve gutljaje sveže kafe, ekrani računara se pale, a kancelarija polako oživljava, kao i svakog radnog dana. Međutim, sa novom kolekcijom, ovog puta je drugačije i vide se samo osmesi.

Marko Petrović/ RAAW Media

 

Deo kolekcije čine sunčani modeli za odrasle, modeli za zaštitu od plavog svetla, kao i modeli za najmlađe članove porodice. Svi oni dolaze sa 100% UV zaštite, a napravljeni su od bio-based materijala. Inspirisana je vanvremenskim elementima kancelarije, pa tako Red Tape za inspiraciju ima stikere i kancelarijski pribor, a Paper Note Beige papir i blokove za beleške koji se nalaze na svakom stolu. Electronic Grey u nežnoj sivoj boji, predstavlja spoj tehnologije i minimalističke estetike, pozivajući nas da s elegancijom i stilom prigrlimo digitalnu revoluciju. Bakelite Green oslikava vintidž stil i mešavina je profesionalizma i kreativnosti, pozivajući nas da tražimo inspiraciju u retro izgledu i kancelarijskim dodacima bez kojih ne možemo.

Marko Petrović/ RAAW Media

 

PONOVO OTKRIJTE RADOST ČITANJA

Od sada u IZIPIZI asortimanu možete pronaći dugo očekivane Reading modele. Dolaze u čak devet različitih oblika, sa dioptrijom od +1, +1.5, +2 i +3. One su ultra-lake i otporne na ogrebotine. Nude jasnu vidljivost prilikom čitanja, a pošto kada govorimo o čitanju ne mislimo samo na knjige, dostupne su i posebnoj verziji za ekrane kao Reading Screen i čitanje na suncu u verziji Reading Sun.

Marko Petrović/ RAAW Media

 

NAOČARE ZA BOLJI KVALITET SNA?

Dobar noćni san je ključ za punu životnu energiju. Uvek u potrazi za inovativnim načinima brige o očima, IZIPIZI je udružio snagu sa istraživačem iz oblasti optometrije kako bi razvili pionirsko rešenje za mirne noći koje vam pomažu da maksimalno iskoristite svoj dan: Sleeping naočare. Potrebno je da ih nosite dva sata pre spavanja, 15 dana u kontinuitetu. Filtriraju 75% veštačkog svetla, pospešuju prirodnu proizvodnju melatonina, a napravljene su i od bio materijala sa 45% ricinusovog ulja.

Marko Petrović/ RAAW Media

 

Osim novootvorene IZIPIZI radnje, ovaj brend ima mono-brend prodajno mesto u tržnom centru Ušće, a takođe je deo asortimana u optikama, multibrend i dečjim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu, Loznici i Kraljevu.

Marko Petrović/ RAAW Media

 

Dozvolite da vam IZIPIZI naočare izmame osmeh na lice, a više informacija možete pronaći na zvaničnim lokalnim stranicama brenda IG/FB: happysight.rs.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Marko Petrović/ RAAW Media

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti