Kako je Dijamant majonez postao legenda
Da bi neko postao legenda treba da traje, što znači da mora da poseduje kvalitet i tradiciju. Naša legenda svoju priču započinje davne 1988. godine.
U Dijamantovoj fabrici u Zrenjaninu proizvedena je mala žuta legenda koja je brzo prokrčila put do svih trpeza širom zemlje. U svom putu nije izneverila nijednu domaćicu, roštilj majstora, klinca koji voli da časti sebe i društvo sočnim sendvičem, iskusnog ili neiskusnog kuvara, čime je zasluženo zaradio titulu „saveznika u kuhinji“. I ne bi ova priča dugo potrajala da nije prave recepture koju do sad niko nije nadmašio, iako se čini prilično jednostavna. Suncokretovo ulje, sveža žumanca i začini koji mu daju jedinstveni kvalitet i pun ukus.
U svom putešestviju Dijamant je postao tajni sastojak sendviča, salata i specijaliteta domaće i inostrane kuhinje. Vremenom je promenio mnoga pakovanja ali ne i recepturu, zato je on ostao tradicionalni gost svake slavske trpeze, rođendana, roštilja, doručka, večere već 30 godina. Zato legenda kaže da svaka kuća treba da ima barem jedan Dijamant.
On nema samo priču kojoj se ne nazire kraj, već se oko njega dešavaju priče koje se pamte i prepričavaju. Povezuje generacije, kuhinje, povode i provode i predstavlja najsjajniji ukras svake trpeze. Zahvaljujući svom gospodarenju svih ovih godina on je zasluženo dobio novu titulu. Sada je Dijamant majonez legenda dobrog ukusa koja ima svoju legendu koja kaže da :
• Je tata osvojio mamu onog dana kada joj je doneo Dijamant
• Je tata postao legenda roštilja jer meso uvek „seče“ Dijamantom
• Se bez Dijamanta ne slavi
• Je Dijamant legenda Ruske salate
• U Srbiji danas svako može da ima Dijamant!
• Su domaćiće nekada same kući pripremale majonez, sve dok davne 1988. godine nije proizveden Dijamant manjonez
• Slava prolazi, a Dijamant ostaje!
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više