Sastojci:
- 2 veće cvekle
- 1 veća jabuka
- 3 šargarepe
- 1/2 celera
- 1 limun
- 0,5 dl maslinovog ulja
- kim
- mešavina začina
Priprema:
1. Cvekle, šargarepe, celer i jabuku oguliti i izrendati na krupno rende.
2. Limun iscediti.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti rendanu cveklu, šargarepu, celer i jabuku.
4. Posebno umutiti sok od limuna, maslinovo ulje, mešavinu začina po ukusu i malo kima.
5. Pripremljenu marinadu preliti preko rendanog povrća i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte višeDea Đurđević istopila 30 kilograma uz pomoć doručka od četiri namirnice
Doručak Dee Đurđević sastoji se od ovih namirnica
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)