4 jabuke, isečene na što tanje kriške i po želji oljuštene
1/2 šolje smeđeg šećera
kašičica cimeta
1/4 kašičice muskatnog oraščića
2 kašike vode
kašika putera
Priprema:
1. U kesu stavite isečene jabuke, šećer, cimet i muskatni oraščić, zavežite je i dobro promešajte sve sastojke.
2. U pliću šerpu ili tiganj stavite mešavinu iz kese, vodu i puter i kuvajte povremeno mešajući na umerenoj temperaturi oko 8-10 minuta, dok jabuke ne omekšaju.
Pročitajte još
Predstavnici sedme sile za dva dana prikupili 700.000 dinara za pomoć bolesnim mališanima
25/12/2024
Saznajte višeRecept Radoša Bajića za sočne krmenadle zapisuju i vrsne domaćice
Recept Radoša Bajića oduševiće i vrsne domaćice
25/12/2024
Saznajte višeI ove zimske sezone nosimo novu SUPERHERO kolekciju i pomažemo NURDOR-u
Mastercard i NURDOR nas podsećaju na važnost podrške zajednici i da svako od nas može biti superheroj
25/12/2024
Saznajte višeJK je rekorderka, okitila čak četiri jelke, neki ukrasi su veći od nameštaja u kući FOTO
Jelka Jelene Karleuše je nestvarna
25/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)