Sastojci:
600 g mlevene plazme
200 g čokolade
2 kašike ulja
200 g šećera u prahu
250 g margarina
2 jajeta
200 ml gaziranog soka s ukusom pomorandže
Priprema:
1. Jaja, margarin i šećer izmiksujte. Dodajte plazmu, orahe i 100 g rendane čokolade.
2. Sipajte sok i dobro promešajte da se sve sjedini. Stavite plazmu na poslužavnik i oblikujte tortu. Preko nje stavite glazuru od istopljene čokolade (preostalih 100 g) i ulja.
Napomena: Vodite računa da koristite sveža jaja, a ako želite, možete ih skuvati na pari ili zagrejati u mikrotalasnoj rerni, pre pripreme torte.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)