Napravite hrskave keksiće kojima urme daju poseban ukus.
Sastojci
- 180 g ovsenih pahuljica
- 175 g urmi (bez koštica)
- 1/3 šolje ulja
- kašičica ekstrakta vanile
Priprema
1. Zagrejte rernu na 175 C.
2. U velikoj posudi ispasirajte banane, pa im dodajte ovsene pahulje, ulje, ekstrakt vanile i iseckane urme. Sve dobro promešajte i ostavite smesu da odstoji 15 minuta.
3. Kašikom vadite kolačiće i ređajte na pleh obložen papirom za pečenje.
4. Pecite kolačiće 20 minuta u zagrejanoj rerni.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)