U obilju japanskih specijaliteta napravljenih od najkvalitetnije sveže ribe, predstavljamo vam najpopularnije, idealne za letnji period, jer su lako svarljivi!
Tanko izrezani komadi sveže ribe serviraju se bez pirinča
Sastojci za 2 osobe:
• 300 g lososa
• 300 tune
• 25 g wasabi začina
• 25 g kiselog đumbira
U tradicionalno japansko jelo spada sveže ulovljeni losos i tuna, koji se serviraju tanko isečeni na komade bez pirinča, samo sa japanskim začinom wasabi i komadićima kiselog đumbira.
Pročitajte još
Neda Ukraden ima trik za uvijanje sarmi! Ni jedna domaćica se toga nije setila
Trik Nede Ukraden za uvijanje sarmi
21/11/2024
Saznajte višeVinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
Vinska vizija: Hedonistički preplet ukusa i kultura u Beogradu
21/11/2024
Saznajte višeAranđelovdan u domu Živojinovića: Maleni Aleksandar zadužen za sarme FOTO
Sarme Lepe Brene ove godine priprema najslađi kuvar
21/11/2024
Saznajte višeNezaboravno veče glamura: Gala Celebrities Night - Red Carpet
Gala Celebrities Night - Red Carpet
21/11/2024
Saznajte višeDanas je Aranđelovdan, verovanje kaže da jednu stvar nikako ne smete da odbijete
Aranđelovdan, verovanja i običaji
21/11/2024
Saznajte višeSavršena nega - Otkrijte Frosch Zero% za osetljivu kožu! Bez alergena!
Nova Frosch Zero% linija proizvoda
20/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)