"Balkanska kuhinja" pokazala da i mladi neguju tradiciju: 14. maja na meniju "Viva Italia"

"Balkanska kuhinja" pokazala da i mladi neguju tradiciju: 14. maja na meniju "Viva Italia"

Autor: | 11/05/2015

0

Savršena atmosfera na našim kursevima nije izostala ni ovog puta. Iznenadili smo se kako su se naši polaznici sa lakoćom uhvatili u koštac s ozbiljnim kulinarskim izazovima u pripremanju tradicionalnih specijaliteta sa prostora Balkana. Mesili su se „Istarski Pljukanci“, pravila „Jagnjetina u mleku“, ukusna „Begova čorba“ i za kraj predivan desert „Prekumurska gibanica“.


Kao i svakog četvrtka, Vinarija Tikveš iznela je svoja najbolja vina, koja su specijalno izabrana za ovu temu, tako da je hedonizam bio na najvišem nivou! Posebno smo ponosni na našu specijalnu gošću Maju Manojlović, koja je veliki ljubitelj kuvanja, i kako kaže najviše voli da kuva za svoja prijatelje.
Šta Maja očekuje od muškarca u kuhinji, možete videti u prilogu gde ćete najbolje moći da osetite predivnu energiju sa ovog druženja u sjajnom prostoru Metro HoReCa Centra.


Izdvajamo za sve vas, koji ste propustili prvi čas naše škole kuvanja, jedan od najtraženijih časova iz naše ponude „Viva Italia“. Italijanska kuhinja je romantična, zavodljiva i lagana, verovatno je zbog toga i jedna od najomiljenijih na našim prostorima. Spoj fantastičnog ukusa i brze i lake pripreme čini je dobitnom kombinacijom za svaku priliku.
Družićemo se na dobrom poznatom mestu, Metro HoReCa Centra na Vidikovcu (Ibarski put 20) od 18.00-21.00 čas.
Prijavite se OVDE!

Autor: Bojana Šević; Life Content

Foto: Nemanja Maraš; Life Content
Video: Nemanja Maraš; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još