Frizura Tamare Vučić za paklene dane pred nama: Na 40 stepeni kosa može da izgleda savršeno, evo i kako FOTO

Frizura Tamare Vučić za paklene dane pred nama: Na 40 stepeni kosa može da izgleda savršeno, evo i kako FOTO

Autor: | 11/07/2024

1

Frizura Tamare Vučić za tople dane pred nama

Tamara Vučić je učestvovala na događaju koji je u Kairu okupio istaknute žene različitih profesija, koje su podelile svoja razmišljanja i iskustva na temu osnaživanja žena.

Instagram/Tamara Vučić

 

- Žene su stubovi društva, žene su nosioci životne sile po prirodi, kao majke i obnoviteljke ljudskog roda. Verujem da je naša snaga u našoj suptilnosti, u harmoniji, mudrosti, strpljenju.

Pročitajte: Za posetu crkvi u Parizu prva dama odabrala je haljinu sa etno motivima, jedna fotografija posebno oduševila

Mao Ce Tung je rekao da žene drže pola neba, ako tome dodamo činjenicu da žene čine pola svetske populacije, bar toliko prava imamo da učestvujemo u procesu donošenja odluka, da damo svoj doprinos izgradnji mira i stabilnosti i kreiranju boljeg sveta - poručila je Vučićeva.

Tamara Vučić je za ovu priliku odabrala elegantne odevne kombinacije, a najviše pažnje privukla je crna duga haljina koja je imala dugačke lepršave rukave. 

Osim elegantnog stila i kombinacije koja je savršeno išla uz priliku, frizura Tamare Vučić takođe je oduševila prisutne.

Prva dama Srbije odabrala je kežual punđu, idealnu za paklene dane pred nama, koju možete i sami da napravite kod kuće, pomoću gumice i ukosnica.

Instagram/Tamara Vučić

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images