U stravičnoj nesreći izgubila je supruga: Voditeljka Nada Gogić više nije ista žena, ćerka Marta joj je sve na svetu

U stravičnoj nesreći izgubila je supruga: Voditeljka Nada Gogić više nije ista žena, ćerka Marta joj je sve na svetu

Autor: | 11/04/2024

0

Nada Gogić, nekadašnja voditeljka i urednica Dnevnika 2, bila je jedno od najpopularnijih lica Javnog servisa. Zvali su je “najlepše oči RTS-a”, a onda je 2001. godine odlučila da odustane od televizijske karijere.

Gordan Jović/RTS

 

Obrela se u Turističkoj organizaciji Srbije, gde je radila kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude. A onda se dogodila velika tragedija.

Pre dve godine Nada je izgubila supruga.

Pročitajte: Danas bi slavila 43. rođendan - Poginula je na istom mestu kao Toše, bila je lepa, slavna i fatalna

Branko Gogić, predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije, stradao je u saobraćajnoj nesreći kod Ražnja. Bio je 10. april 2022.

Tom prilikom teže je povređen Rasim Ljajić, bivši ministar i predsednik stranke.

Amir Hamzagić/ATAImages

 

Među prijateljima i kolegama Nada je važila sa osobu koja je staložena, tiha i vrlo profesionalna. Zahvaljujući stručnosti i smirenosti često je bila angažovana i na specijalnim programima Radio-televizije Srbije. Vodila je “Oko magazin”, jutarnji Dnevnik, “Četvrtkom u 9” i druge emisije.

No, otkako je promenila zanimanje, tek povremeno se pojavljivala pred kamerama.

Youtube screenshot

 

Nada i Branko godinama su bili u skladom braku, u kojem su dobili ćerku. Imala je deset godina kada je ostala bez oca, za kojeg je, kako su pisali mediji, bila veoma vezana.

Porodica je Branku bila na prvom mestu. Svi koji su ga poznavali za njega su imali samo reči hvale, on i Nada imali su skladan brak. Nažalost, idilu i sreću prekinula je velika tragedija.

Amir Hamzagić/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amir Hamzagić/ATAImages