Izdrži, Stefane! Srbija se moli za sina Dejana Stankovića, podrška stiže sa svih strana

Izdrži, Stefane! Srbija se moli za sina Dejana Stankovića, podrška stiže sa svih strana

Autor: | 17/04/2024

0

Vest da je najstariji sin Dejana Stankovića u bolnici zabrinula je javnost. Još nije poznato šta se dešava sa Stefanom Stankovićem, nekad perspektivnim fudbalerom, ali situacija je, po svemu sudeći, ozbiljna.

Bane T. Stojanović/ATAImage

 

Dejan je otkazao sve obaveze kako bi bio uz sina koji, kako je naveo u video obraćanju, ima veoma važnu utakmicu. Fudbalski as, koji trenira mađarski Ferencvaroš, pohitao je u Milano kod Stefana.

Pročitajte: Podrška za sina - Snimak Dejana Stankovića iz bolnice rastužio naciju VIDEO

- Moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri, četiri dana dobiti rezultate kako bi počeo period rehabilitacije.

Podrška stiže sa svih strana. Javljaju se Dejanove kolege, brojni navijači, a mnogi su u ovoj teškoj situaciji zaboravili na tradicionalne ratne sekire između beogradskih klubova.

 

 

“E, ovo je muka, a mi oči povadismo oko Zvezde i Partizana. Daj Bože da bude dobro ovo dete”, glasi jedan od komentara na Instagram profilu koji svim srcem bodri porodicu Stanković.

“Ako je borac na oca, biće kako treba”, “Izdrži!”, “Brz oporavak”… Tu su i poruke na italijanskom, španskom i drugim jezicima. Međutim, oni koji se pitaju šta se desilo odgovor nisu dobili.

Instagram

 

Najstariji sin Dejana Stankovića rođen je 2000. u Rimu. Igrao je u mlađim kategorijama Intera, važio je za velikog potencijala, ali je na kraju odustao od fudbala.

Pročitajte: Kakav par! Najstariji sin Dejana Stankovića ljubi prelepu Italijanku

Kako je Dejan objasnio u jednom intervjuu, Stefan je bio u godinama kada je pritisak poznatog prezimena počeo da mu smeta, pa je odlučio da krene drugim putem.

Završio je školu, živi u Milanu i bavi se nečim drugim. Mlađi sinovi Filip i Aleksandar nastavili su tatinim stopama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti