Niko ne zna koliko su bile bliske: Ova poznata pevačica je do poslednjeg trenutka bila uz Bojanu

Niko ne zna koliko su bile bliske: Ova poznata pevačica je do poslednjeg trenutka bila uz Bojanu

Autor: | 24/04/2024

0

Bojana Janković, koju pamtimo kao voditeljku kultne Pinkove emisije “City”, preminula je prošlog petka u 46. godini.

Instagram

 

Od lepe voditeljke danima se opraštaju poznanici i prijatelji.

Da je Bojana za života bila voljena i poštovana može se zaključiti kako po sadržaju objava prepunih reči neverice, ljubavi i tuge, tako i po činjenici da su njen krug prijatelja činili ljudi iz svih sfera javnog života.

Pročitajte: Rada Radenović objavila poruke koje joj je Bojana slala pred smrt - Ne mogu da dočekam da...

Malo je poznato da su Bojana Janković i pevačica Katarina Sotirović godinama negovale blizak odnos.

“Danas razmišljam kako nikada neću okačiti na Instagram da je neko meni blizak napustio ovaj svet. Danas... I zato neću kačiti njenu crno-belu fotku. Naših milion fotki biće u boji.

Dve devojčice su ostale bez mame. Jedna sestra i dva brata su ostali bez sestre. Jedan bivši supružnik je ostao bez žene sa kojom je delio deo života i dobio dvoje dece. Mi, njeni, smo ostali bez nje. Umiri se u večnom snu, naša Bojana”, napisala je Kaća čim je čula za potresnu vest.

Marija Mlađen/ATAImages

 
 

Katarina Sotirović, po svemu sudeći, ne može da se pomiri sa činjenicom da njene drugarice više nema. Nastavila je da prebira po albumu uspomena, a uz zajedničku sliku sa letovanja navela je:

“Stojim sad u kuhinji i perem neke čaše. Bojana stoji pored mene i nešto pričamo, smejemo se. Puštena joj je kosa, jedna strana iza uha zakačena. Tako je to kad nekoga nema, a tu je.”

O tome kako vreme leti, a mi ne znamo šta nam nosi novi dan, svedoči i story koji je Katarina podelila. Na njemu je mozaik sačinjen od slika njenih prijateljica, među kojima posebno mesto zauzimaju Bojana Janković i Ivana Škorić.

“Možda davne, ali možda i ne baš toliko davne 2017. godine sam onako, bez posebnog povoda, okačila ovaj post. Godine prođu, sa nekima se mnogo zbližimo, sa nekima nekako proredimo viđanja, neke su daleko van Srbije, neke su tu, ali život melje, a Instagram imamo kao zlo zbog kojeg i ne moramo da se viđamo često jer evo znamo šta ko radi, kako misli i kako živi. I onda, jednog petka, sve se zauvek promeni”, navela je Kaća.

Pročitajte: Ožalošćene ćerke, sestra, bivši muž... Objavljena umrlica Bojane Janković, poznato vreme i mesto sahrane

Bojana Janković na večni počinak biće ispraćena u petak, na dan kad je preminula, na Novom groblju u Beogradu. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Instagram