Gledali su ih, gurkali se i komentarisali: Lazar Ristovski zbog 39 godina mlađe Anice promenio imidž

Gledali su ih, gurkali se i komentarisali: Lazar Ristovski zbog 39 godina mlađe Anice promenio imidž

Autor: | 19/06/2024

0

Lazar Ristovski i njegova skoro četiri decenije mlađa izabranica više se i zvanično ne kriju. Sinoć su se pojavili zajedno na koncertu Nika Kejva, gde su bili jedan od parova koji su privukli najviše pažnje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Otkako se saznalo da poznati glumac posle razvoda uživa u društvu mlade koleginice Anice Lazić, njih dvoje ne prestaju da intrigiraju javnost i medije.

No, čini se da im (pre)velika razlika u godinama nimalo ne smeta. Štaviše, Ristovski kao da živi drugu mladost pored zgodne Anice, a ako je verovati zajedničkim fotografijama, i ona blista pored njega.

Pročitajte: Ne bih se ja s njom zezao! Ovaj poznati muškarac velika je podrška Danici Ristovski posle razvoda, objavio i sliku

Sinoć je sve prštalo od ljubavi i strasti. Dok su uživali u nastupu slavnog australijskog muzičara, Anica je u nekom trenutku stavila ruku na Lazarevo koleno, pokazavši svima koliko je veza među njima snažna.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ristovski je, kao što su mnogi primetili, u poslednje vreme promenio i imidž. Više ne insistira na ozbiljnim izdanjima, sada mogu u obzir da dođu i ležernije varijante. Na primer, lagane letnje pantalone i raskopčana košulja, kombinacija u kojoj se sinoć pojavio.

Anica se, pak, odlučila za elegantnu haljinu u boji lavande, uz širok osmeh koji cele večeri nije skidala s lica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti