Ljubav iz školskih dana: Lazar Samardžić verio prelepu Turkinju neobičnog imena

Ljubav iz školskih dana: Lazar Samardžić verio prelepu Turkinju neobičnog imena

Autor: | 25/06/2024

0

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras protiv Danske igra odlučujući meč za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Fudbaler od kojeg se mnogo očekuje je mladi Lazar Samardžić.

Profimedia

 

Lazar Vujadin Samardžić, kako glasi njegovo puno ime, rođen je u Berlinu, pre 22 godine. Iako ima nemačko državljanstvo, odlučio je da se priključi “orlovima”.

Pročitajte: Ovaj fudbalski moćnik je budući tast Dušana Vlahovića, mnogi će biti iznenađeni ko je otac lepe Vanje

– Nisam imao dilemu. Srbija je moja zemlja i oduvek sam maštao o tome da postanem deo našeg nacionalnog tima. Poziv selektora Stojkovića smatram privilegijom, ali i velikom šansom u karijeri – kazao je Lazar.

– Tata mi je stalno pričao o Piksiju kao svom idolu i jednom od najboljih igrača na ovim prostorima. I sam sam se uverio da je sjajan trener i čovek koji zna fudbal. Napravio je odličnu atmosferu u reprezentaciji i to se oseća na svakom koraku.

Profimedia

 

Ulaskom u reprezentaciju Lazar Samardžić ostvario je dečački san, upoznao je svoje idole.

– Dres Dušana Tadića bio je najlepši poklon za moj 18. rođendan. Dres je sa Svetskog prvenstva u Rusiji i Duća ga je lično potpisao. Zauvek će imati počasno mesto u mom domu – poručio je za portal b92.

Dva imena nosi u čast dede.

– Vujadin je ime mog dede čija je velika želja bila da branim boje reprezentacije Srbije. Ali, ne samo njegova, to je bila želja cele moje familije i drugara sa kojima sam odrastao.

Lazar Samardžić, kao i većina njegovih kolega, rano je sreo ženu svog života.

Instagram

 

Nemački foto model turskog porekla Sila Enisa Lazareva je ljubav iz školskih dana, ujedno i najveća podrška poslednjih pet godina.

Zaljubljeni par već pet godina je nerazdvojan. Uživaju u ljubavi i često putuju zajedno, a dom su počeli da grade u Italiji, gde Lazar igra za tim Udineze.

Kako se priča, Lazar je verio lepu Silu i uskoro bi trebalo da stupe u brak.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Fudbalski savez Srbije

Pročitajte još

Najnovije vesti