Jelena i Duško se zvanično razvode, evo kako će podeliti imovinu stečenu tokom 15 godina braka

Jelena i Duško se zvanično razvode, evo kako će podeliti imovinu stečenu tokom 15 godina braka

Autor: | 20/06/2024

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić se zvanično razvode

Izbor za Miss Srbije 2024. okupio je veliki broj uglednih ličnosti iz zemlje i inostranstva, a zvezda večeri bila je Jelena Karleuša kojoj je pripalo mesto predsednice žirija.

JK je blistala u elegantnoj beloj haljini nalik kreacijama koje smo viđali na dodeli Oskara.

Miloš Miletić

 

U obraćanju medijima koji su izveštavali sa događaja Karleuša je prvi put posle nedavnog incidenta sa suprugom Duškom Tošićem govorila o porodičnoj situaciji.

– Situacija je takva da smo trenutno u fazi sporazumnog razvoda – otkrila je Jelena za Kurir.

Pročitajte: Tošić svu imovinu prepisao na majku i sestru? Karleuša jasna - Sve što smo stekli u braku pripada...

Ranije ovog meseca o detaljima razvoda javnost se informisala iz privatne prepiske Jelene Karleuše i pravnog zastupnika Duška Tošića koju je pevačica objavila na društvenim mrežama.

Miloš Miletić

 

– Dobar dan, da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da „radi”, kako kaže. „Radi” po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom, i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? – napisala je Karleuša, na šta joj je advokat odgovorio.

– Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom.

Karleuša je nastavila konverzaciju i insistirala da se proces ubrza.

– Razumem, ali mora sve da se ubrza jer ne želim da se život svodi na čekanje Duška da od... – deo je poruke.

Profimedia

 

Duško Tošić trenutno boravi u Nemačkoj, gde sa ćerkom Nikom bodri reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. 

- Prvo sam ispratila Niku na maturu, a potom u Nemačku da bodri našu reprezentaciju. Fudbal je interesuje, to je verovatno genetika na oca. Nije mi baš najjasnije zašto to toliko voli... Više ne trenira fudbal, sad trenira odbojku. Voli sve sportove, posebno fudbal. Nadam se da će joj se neki fudbaler svideti – ispričala je Jelena Karleuša.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs F.S.,Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti