Mina Lazarević šest godina posle teške operacije priznaje: Bilo mi je prestrašno da kažem deci

Mina Lazarević šest godina posle teške operacije priznaje: Bilo mi je prestrašno da kažem deci

Autor: | 23/06/2024

0

Mina Lazarević pre nekoliko godina suočila se sa poražavajućom dijagnozom. Naime, glumici je dijagnostikovan maligni tumor štitne žlezde, koji je hitno morala da operiše.

Luka Šarac

- Maligniteti su podmukli zbog toga što ne daju neke specijalne simptome - govori danas Mina Lazarević, koja se trudi da svojim iskustvom pomogne onima koji su u sličnoj situaciji kroz koju je ona prošla. 

Pročitajte: Opaka bolest je Mini Lazarević srušila čitav svet - Isplakala sam se i onda pomislila na decu...

Kako je navela, instinkt ju je naterao da ode kod lekara.

Saznanje da boluje od opake bolesti doživela je traumatično.

- Prvo sam se isplakala, zatim sam premotala film u glavi, razmislila sam  svemu što nisam uradila, što bih želela da uradim, da zaokružim. Razmišljala sam o deci.

- Suština je da vas bolest stavi u životnu poziciju da saznate od kakvog ste materijala, koliko ste jaki i kakav ste čovek.

Govoreći za emisiju “Una, due, tre”, Mina Lazarević je priznala da u tom periodu njeno troje dece nisu znali šta se dešava.

Luka Šarac

 

- Bilo mi je prestrašno da im kažem. Međutim, posle izvesnog vremena sam osećala umor, nisam imala snage za mnogo toga. Oni su mislili da sam raspoložena, da sam smoren.

- Posadila sam ih na stolicu i objasnila kakva je situacija: Mama je operisana, biće dobro, ali sad morate da imate razumevanja jer nisam u punoj snazi.

- Ne može njima da bude jasno. Ni sad, posle šest godina im nije jasno. Jeste, najstarijem.

- Nemaju oni svest o tome, oni su deca. Mada, deca treba da znaju - poručila je Mina Lazarević, koja je ubrzo posle operacija pokušala da vrati život u prvobitne tokove.

Pročitajte: Ljubav je planula pre više od dve decenije - On je otac Mininog sina Luke, ni razvod ih nije udaljio FOTO

- Brzo sam počela da radim, to je bio moj mehanizam odbrane. Iznutra me je nešto teralo da nastavim sa životom, mada sam još dugo osećala posledice bolesti - priznala je u iskrenoj ispovesti. 

 


 


 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti