Maturantić Jan bi da skače u fontanu: Nataša Pavlović pokazala mlađeg sina, povod je divan

Maturantić Jan bi da skače u fontanu: Nataša Pavlović pokazala mlađeg sina, povod je divan

Autor: | 24/06/2024

0

Sin Nataše Pavlović konačno u javnosti

Nataša Pavlović godinama je na javnoj sceni, ali porodični život brižljivo čuva od znatiželjnih pogleda.

Lepa voditeljka se 2008. godine udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina. Za dečake su izabrali neobična imena – Oleg i Jan.

Boško Karanović

 

Stariji sin ima 14 godina i već je tinejdžer, dok će mlađi na jesen krenuti u prvi razred.

Pročitajte: Sinove Nataša Pavlović nikad ne viđamo u javnosti - Upoznajte preslatke dečake neobičnih imena

Kraj jedne faze detinjstva, odnosno rastanak sa predškolskom ustanovom, Nataša Pavlović odlučila je da obeleži tako što je objavila sliku sina Jana.

– Nakon završene predškolske priredbe, maturantić Jan bi da skače u fontanu. Sve po propisu – poručila je ponosna majka, uz fotografiju na kojoj je zagrljena sa naslednikom.

Čestitke koje su krenule da se nižu na Instagramu omiljene voditeljke pratili su i komentari da je Jan izrastao u medenog dečaka.

Instagram

 

Iznoseći u jednom intervjuu svoj stav o roditeljstvu, Nataša Pavlović je naglasila da nije dobro kada su mame i tate previše ambiciozni.

– Nisam ja apriori protiv svega što se u međuvremenu napravilo i što se saznalo. Sve to treba koristiti i upotrebiti – od knjiga do radionica, ali u normalnoj meri, a ne da preterujemo.

– Svi hoćemo da naša deca budu najbolja, jedina... Ne postoji više normalno dete, svi su vunderkindi. Preterujemo u svemu – rekla je Nataša.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Petar Đorđević

Pročitajte još

Najnovije vesti