Ana Divac u kupaćem kostimu: Ponosno pokazala telo u 57. godini i poslala ženama moćnu poruku

Ana Divac u kupaćem kostimu: Ponosno pokazala telo u 57. godini i poslala ženama moćnu poruku

Autor: | 24/06/2024

0

Ana Divac u kupaćem kostimu poslala moćnu poruku

Ona je uspešna na svim poljima. Posvećena je majka, najveća je podrška svom suprugu, legendarnom košarkašu Vladi Divcu, a sada je ponovo pokazala da ženu ništa ne čini lepšom i moćnijom od samopouzdanja.

Ovog juna Ana Divac odmara se u Luštici, odakle je poslala moćnu poruku pratiocima na Instagramu, naročito pratiteljkama.

Ata Images/B.P.

 

Žena Vlade Divca u šestoj deceniji u kupaćem! Drage moje žene, da li ste ikada pročitale ovakve naslove za muškarce? Naravno da ne! U bilo kojoj deceniji možemo da budemo šta god mi želimo i hoćemo! I nemoj da vas niko plaši da sa godinama gubite nešto”, poručila je Ana.

Pročitajte: Bez filtera i lažnog sjaja! Ana Divac ima 56 godina, a evo kako izgleda u kupaćem

“S godinama vam život postaje sve lepši i bogatiji, i sa godinama ste totalno ok da niste savršene, ali ste super same sebi. A za sve druge kako vas vide, to je apsolutno samo njihova lična percepcija.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

U komentarima su je podržale brojne pripadnice lepšeg pola, a javio se i jedan poznati gospodin. “Bravo, drugarice”, napisao joj je Jugoslav Karić.

Ana, koja je za ovaj potez dobila niz komplimenata, već neko vreme propagira "body positivity". Drugim rečima, uživa u svom telu, ne uređuje fotografije, nema filtera i fotošopa… Samo priroda, bez lažnog sjaja.

Mirko Tabađević

 

Ako i ima nekih nedostataka sa kojima se, uostalom, svako od nas suočava, bilo da je reč o višku kilograma ili celulitu, treba prihvatiti činjenicu da nismo savršeni i voleti sebe.

Pročitajte: Farmerke, sako i patike - Mladalački stajling Ane Divac koji će vas inspirisati

Baš kako je Ana Divac i rekla, s godinama život postaje lepši i bogatiji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti