Sada je punoletna, završila je školu i može da uživa: Suri Kruz prvi put pokazala dečka

Sada je punoletna, završila je školu i može da uživa: Suri Kruz prvi put pokazala dečka

Autor: | 24/06/2024

0

Dečko Suri Kruz je ambiciozni mladi muzičar

Završila je srednju školu, maturirala, napunila 18 godina, i sada može javno da se ljubi sa dečkom u parku. Da ne zaboravimo, nedavno je promenila i prezime, odnosno izbacila očevo.

Iako u dokumentima i dalje stoji Suri Kruz, na koledž je upisana sa maminim srednjim imenom, pa je sada Suri Noel. Tako se predstavila i u pozorišnom komadu u kojem je glumila povodom završetka srednje škole.

Profimedia

 

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms nedavno je zablistala na maturskoj večeri, a pratilac joj je bio dečko čiji identitet više nije misterija. On se zove Tobi Koen.

Pročitajte: Suri Kruz upravo je ocu zadala najteži udarac i donela odluku koja je zapanjila svet

Upoznali su se u školi, ali tek sad su odlučili da prošetaju zajedno pred paparacima, odnosno da se više ne kriju od njih, pošto su uporni fotografi Suri za petama otkako je ugledala svet.

Profimedia

 

Zaljubljeni par držao se za ruke tokom romantične šetnje Central parkom, a palo je i nekoliko poljubaca. Kao pravi džentlmen, Tobi joj je poneo torbu.

Bili su u opuštenoj letnjoj garderobi: ona u roze šortsu i običnoj sivoj majici, on u trenerci i crnoj majici sa logom omiljenog benda.

Dečko Suri Kruz i sam se bavi muzikom. Upisao je čuveni muzički koledž „Berkli“, dok će ona pohađati "Karnegi Melon" u Pitsburgu. Da li će ova mladalačka ljubav izdržati test daljine?

Profimedia

 

Suri je poslednjih godina čuvala svoj privatni život u strogoj tajnosti. Tek ponekad bismo je videli u šetnji sa majkom ili u metrou. Intervjue nije davala, nema društvene mreže, ne komunicira sa medijima.

Pročitajte: Suri Kruz proslavila 18. rođendan - Otac je nije video 12 godina, da li bi je prepoznao?

Kako navode izvori bliski slavnom glumcu, Kruz je redovno plaćao alimentaciju do njene 18. godine, a učestvuje i u finansiranju studija.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti