Potresna ispovest glumice: Nisam bila spremna na to da moje dete može biti mrtvo, da ne mogu da joj dam ime

Potresna ispovest glumice: Nisam bila spremna na to da moje dete može biti mrtvo, da ne mogu da joj dam ime

Autor: | 19/07/2024

0

Kalina Kovačević majka je dve ćerke, Mione i Anike.

Milan Maričić/ATA Images

 

Glumica, kako kaže, nije imala sreću da joj trudnoće budu lake, a oba puta porodila se znatno ranije i to hitnim carskim rezom.

- Prvi put sam se porodila mesec dana ranije, drugi put u sedmom mesecu trudnoće – prisetila se Kalina gostujući u emisiji „RTS ordinacija”.

Pročitajte: Kalina Kovačević prošla kroz pakao - Posle prvog porođaja doživela kliničku smrt, drugu ćerku rodila pre vremena

Kako je navela, obe trudnoće su bile visokorizične.

- Gotovo celu trudnoću sam ležala na odeljenju za humanu reprodukciju, zbog opasnosti od mogućeg pobačaja.

Posle prvog porođaja doživela je kliničku smrt, drugi put je bio ugrožen život njene ćerke.

- Najstrašnije od svega je kad shvatite da možete da izgubite dete. Nisam bila spremna na mogućnost da moje dete može biti mrtvo, da ne mogu da joj dam ime par dana dok se ne stabilizuje – priznaje ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića.

Jelena Jovanov

 

Kriza je trajala mesec dana. Za to vreme beba je bila u inkubatoru, na veštačkim plućima.

- Teško je kada vam doktori kažu da sa bebom nešto nije u redu, a na pitanje kada će biti dobro, ne dobijete odgovor. Najgori trenutak u mom životu bio je kada sam iz porodilišta izašla bez deteta. Kod kuće je sve spremno za bebu, ali ona ostaje na intenzivnoj nezi i ne znate koliko dugo će to trajati.

Pročitajte: Kalina Kovačević je njima rodila ćerke Mionu i Aniku, a onda je usledio krah za krahom - Prvog svi znate, drugi je posebna priča FOTO

Ćerka Kaline Kovačević danas je zdrava i napredna devojčica, a njena mama ističe:

- Ovo pričam, ne da bih tek tako delila svoju intimu, već da bi žene shvatile da ovo može svakome da se desi. Ali i da može da se prevaziđe, pa i da posle svega žena poželi da ponovo ostane u drugom stanju. Moramo se međusobno podržavati, razumevati i bodriti.

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti