Dejan Tomašević progovorio o roditeljstvu: Deca bi rekla da smaram, ali blagoslov oca je važan

Dejan Tomašević progovorio o roditeljstvu: Deca bi rekla da smaram, ali blagoslov oca je važan

Autor: | 23/09/2024

0

Dejan Tomašević i njegova izabranica Jelena venčali su se 31. decembra 1997. godine u opštini, a nekoliko meseci kasnije ljubav su potvrdili i pred Bogom, na ceremoniji u Sabornoj crkvi.

Boško Karanović

 

U godinama koje su usledile dobili su Manju, Miu i Matiju, koje Dejan nikada nije razdvajao od Marinka, Jeleninog sina iz prvog braka.

Pročitajte: Jelena i Dejan Tomašević obeležili 20 godina braka: Jedno drugom još uvek govorimo “volim te”, to je naša šifra za uspeh

- Koliko sam ja bio potreban njemu, toliko je i on bio potreban meni - rekao je bivši košarkaš gostujući u emisiji Blic televizije “Na terapiji”.

Početkom godine proneo se glas da su se Tomaševići razveli. Ta vest je usledila nakon što je Jelena Tomašević sa Instagrama uklonila sve fotografije na kojima je sa suprugom. Ostavila je tek nekoliko zajedničkih slika sa decom.

Budući da ni Dejan Tomašević, a ni Jelena nisu komentarisali tu priču, sve je ostalo na rekla-kazala.

Iako Dejan nerado govori o privatnom životu, još manje o deci, u razgovoru sa Slavicom Đukić Dejanović napravio je izuzetak.

Na profesorkino pitanje šta misli da bi njegova deca rekla kada bi ih pitala kakav je tata, Dejan Tomašević je uz smeh odgovorio:

- Verovatno bi rekli da smaram.

Boško Karanović

 

Nekada vrhunski sportista, odnedavno i poslanik u Skupštini, iskreno je priznao da u vaspitavanju naslednika inisistira na poštovanju tradicije. Prosto, uči ih svemu što je i sam naučio od svojih roditelja.

- Iskreno, ja potenciram na poštovanju dobro poznatih vrednosti. Mora da se kaže hvala, mora da se kaže izvini. Sa roditeljima se mora podeliti svaka odluka. Bilo da je u pitanju odlazak na more ili neka kupovina, ipak treba da se dobije blagoslov.

- Ako imate blagoslov oca, ako imate blagoslov majke, vaš put će biti popločan i osvetljen - poručio je Dejan Tomašević.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

18836 pregleda

Saznajte više